Home Editorial Samsung Galaxy S10 Plus – 9500 RON – S-a întrecut limita ridicolului

Samsung Galaxy S10 Plus – 9500 RON – S-a întrecut limita ridicolului

1922
1

9500 de lei un telefon fraților? Cred că a înnebunit lumea dar știți cum se zice, prost e cel care dă, nu cel care cere. Am stat de multe ori și m-am întrebat ce poate face un telefon care costă aproape 10.000 de lei, adică 100 de milioane în bani vechi.

Și ce mă sperie și mai tare sunt comentariile de la acest produs ridicol din punctul meu de vedere. Cică este cineva pe nume Răzvan NE, care a cumpărat 3 asemenea dispozitive, câte unul pentru fiecare membru al familiei. Așa, dintr-un foc, a scos teancul de 300 de milioane și a cumpărat 3 telefoane.

Acuma, eu nu știu dacă e vrăjeală, dacă e un comentariu pus la mișto sau nu dar țin să cred că este real. România în ultimii ani a devenit țara hoților, a combinatorilor, a oamenilor care fac afaceri cu primăriile, a oamenilor care nu își declară veniturile și așa mai departe. Nu ar fi de mirare ca cineva să arunce sute de milioane pentru 3 telefoane.

Am ajuns o țară fără clasă de mijloc, exact ca în Africa. Există doar săraci care muncesc pe minimul pe economie, și bogați care, după cum putem vedeam aruncă sute de milioane pe telefoane ridicole.

Chiar aș fi curios să văd și eu ce muncesc oamenii care cumpără telefoane de 100 de milioane, câți sunt oameni serioși, demni de laudă și respect, cu afaceri serioase în spate și joburi respectabile,și câți sunt impostori sau hoți. Evident, când începi să pui asemenea întrebări, spiritele se încing. Voi ați cumpăra telefoane de 100 de milioane?

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here