Home Diverse Caruselele muzicale de pe IlBambino.ro – jucarii educative cu care invatati impreuna

Caruselele muzicale de pe IlBambino.ro – jucarii educative cu care invatati impreuna

1160
0
carusele muzicale

Caruselele muzicale, pentru cei ce se pregatesc sa-si inceapa o frumoasa cariera de parinti, sunt acele jucarii ce se atarna desupra patutului bebelusului. Acestea au incorporate niste functii magice care, desi nu va dati seama acum, va vor fi foarte utile. In ce sens?

Aflati dragi viitori parinti ca nu e ca in filme…Nu! Copilul nu doarme atunci cand vreti voi, nu mereu, are colicii, face mofturi, nu te lasa sa dormi si pe deasupra nici nu-si poate cere scuze pentru ceea ce, inconstient, face. In acele momente va veti da seama de ce este un carusel muzical atat de util in camera copilasului.

Dupa primele luni, vor incepe sa apara si primele semne de bucurie in viata voastra de parinti. Incep sa murmure, incep sa zambeaza, sa priveasca, sa atinga, sa traga si asa mai departe. Ce vei simti in acele clipe? Fericire pura! Nimic nu va mai conta!

Pentru o fericire constructiva veti avea, de asemenea, nevoie de caruselul pentru copii.

Caruselele de copii – perioade de glorie

carusel pentru somul micutului

Caruselele de copii sunt foarte necesare la casa omului. Mai pe intelesul tuturor caruselele muzicale au urmatorul parcurs prin viata voastra si a prichindelului vostru:

  • In primele luni va fi singurul lucru care il va linisti, sau, spre norocul vostru, il va adormi. Dupa ce isi arata ore intregi talentul de soprana, dupa ce tu ai ajuns la culmea exasperarii, va „sari” in ajutor melodia linistitoare care va va adormi pe amandoi. Ceea ce-l va fascina va fi si efectul acela de rotire al jucarioarelor componente ale caruselului de copii
  • In perioada imediat urmatoare primelor luni, caruselul de copii in sfarsit isi va intra in rol. Atunci el devine o jucarie, una chiar foarte educativa si distractiva, insa pentru ca prichindeii inca nu inteleg nimic, va trebui ca voi, parintii, sa il ajutati sa prinda de jucarioare, sa-i explicati ce este fiecare in parte, sa-l invatati sa il porneasca singur, sa-l ajutati sa cunoasca culorile. Pentru a putea invata copilul are nevoie de parintii lui, singurele persoane care sunt obligate sa fie prezente, orice s-ar intampla, in viata bebelusului lor
  • In momentul cand incepe sa mearga sau sa stea in picioare, caruselele devin jucarii “parasite”. Nu-l aruncati, urmatorul copil va avea nevoie de el, chiar daca voi deocamdata sunteti convinsi ca unu e de ajuns

Caruselul muzical ideal se cumpara doar de pe IlBambino.ro

De ce? Pentru ca Il Bambino este magazinul care are o gama variata de produse pentru copii, pentru ca pune pe primul loc siguranta copiilor si pentru ca aici caruselele muzicale se gasesc intr-o gama diferita, ceea ce inseamna ca veti avea de unde alege.

IlBambino.ro este un magazin online ce comercializeaza brand-uri de top recunoscute international. Fie ca vrei sa achizitionezi un carusel pentru bebelusul tau, sau un carucior 3 in 1, pe IlBambino.ro vei gasi tot ceea ce ai nevoie pentru cel mic..

Toate perioadele prin care trec copiii vostri vor fi amintiri pastrate pentru tot restul vietii, acestea nu au pret si sunt adevaratele momente fericite!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here