Home Diverse Bai profesionale cu www.higiene-lacroix.ro

Bai profesionale cu www.higiene-lacroix.ro

2168
0

Baile sunt destul de neglijate atunci cand discutam despre mediul business romanesc. In special aducem aminte despre restaurante, baruri, cafenele chiar. Unii patroni inteleg afacerea ca pe o investitie pe care o faci o data-n viata si atat. Nu mai baga dupa nici macar 1 leu si bineinteles ca lucrurile incep sa se deterioreze si sa para neingrijite pentru ca adevarul acesta este: sunt neingrijite.

Cum poti avea o baie moderna?

In primul rand, trebuie sa vrei sa ai o baie moderna pentru ca in primul rand discutam despre mentalitate. Daca esti genul de om mai sus mentionat, care asteapta sa ii pice banii din cer dupa ce investeste o singura data timp de 15 ani, clar nu se va intampla sa realizezi cat de importanta este baia moderna. Cunosc de exemplu oameni care au refuzat sa mai intre in baruri si cafenele pentru ca aveau baile desprinse din anii ‘80. Au considerat asta drept lipsa de respect si nu s-au mai intors a doua oara…

Eu unul ii inteleg pentru ca te gandesti in primul rand la faptul ca modul in care arata casa, asa este si omul. Daca baia este o cocina in care nu s-a mai investit 1 leu in ultimii 20 de ani, ceva de genul unei baraci vechi de 100 de ani ce se sprijina in ultimul par, clar omul care detine baia are ceva probleme. Mie unul nu mi-a placut niciodata sa stau in locatii vechi. Suntem oameni si trebuie sa investim atat in confort cat si in amenajare.

Poti avea o baia moderna daca intri pe www.higiene-lacroix.ro. Ei ofera spre vanzare o gama variata, poate cea mai variata in ceea ce priveste obiectele sanitare adresate barurilor si restaurantelor, magazinelor si cafenelelor. E nevoie si de putin bun simt ca sa renovezi baia si sa o dotezi cum trebuie. Pai nu de putine ori am vazut sapun solit la baie murdar si plin de fire de par desi era o baie de restaurant.

Adica frate, nu lasa mizeriile alea sa se spele altii cu ele. Inteleg ca esti un zgarcit si nu vrei sa investesti intr-un dozator de sapun lichid, insa ai grija cu aceste aspecte si cu aceste detalii intrucat pot face diferenta intre un client care revine in locatie si unul care fuge mancand pamantul.

Previous articleSony Xperia Z6
Next articleTelefoanele Nexus, de la cele mai proaste la cele mai bune (III)
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here