SHARE

Cei de la Sony si-au facut un obicei in a lansa cate un telefon nou o data la fiecare 6 luni, sau aproximativ 6 luni. Asta inseamna ca developerii japonezi lucreaza deja la un nou telefon si in cele ce urmeaza o sa va povestim cate ceva despre ce stim despre urmatoarea serie Xperia, respectiv Sony Xperia Z6.

Display-ul Sony Xperia Z6

Nu de mult timp, cei de la Sony au lasnat Xperia Z5 si Z5 Premium, primul smartphone care are un display 4k UltraHD. In trecut, cei de la Sony nu au scos nimic pe piata cu rezolutie mai mare de Full HD. Care va fi display-ul pentru Sony Xperia Z6? Facem pariu ca cei de la Sony vor merge ori pe 1080p ori pe 4K. Cel mai improbabila este folosirea unui display QHD.

Designul Sony Xperia Z6

Ca si predecesoarele sale, Sony Xperia Z6 va avea acelasi design OmniBalance. Acest lucru va atrage bineinteles putina critica din partea celor care cred ca fiecare generatie de smartphone ar trebui sa fie putin diferita de precedenta.

Specificatii Sony Xperia Z6

E foarte probabil ca anul ce vine toate telefoanele de varf sa foloseasca procesorul Snapdragon 820, care promite sa fie mult mai rapid si mai inteligent de cat Snapdragon 810. Ne asteptam de asemenea la un port USB Type-C si un card microSD, alaturi de ultima versiune de Android Marsmallaw.

Data lansarii si pretul Sony Xperia Z6

Cel mai probabil, telefonul se va lansa in februarie 2016 judecand dupa pasul lansarilor Sony. Au lansat Xperia Z2 la MWC in februarie 2014, Xperia Z3 in septembrie 2014, Xperia Z4 in martie 2015 si Xperia Z5 in septembrie 2015 la IFA Berlin. Astfel, ne asteptam ca Sony Xperia Z6 sa apara la MWC 2016 adica pe 22 -25 februarie.

Articole Recomandate

Samsung Galaxy J5 2016 după un an de utilizare – unul dintre cele mai reușite te... A trecut un an de când am acest Samsung Galaxy J5 2016 și am zis să fac un mic articol despre cele constatate în acest timp legat de dispozitiv, cu bu...
Nokia 3 Review Română – merită banii? Nu știu câți dintre voi ați auzit de faptul că Nokia a revenit pe piață și că a lansat deja pentru nostalgici celebrul Nokia 3310. Ei bine, iată că ap...
Încărcătorul Wireless Premium pentru Samsung Galaxy S8 Samsung a renunțat la ideea de a mări capacitatea bateriei pentru Galaxy S8 pentru a putea duce un pas mai departe ideea de design. Oricum, a venit cu...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here