Home Aplicatii Android Astazi apare Android Pay

Astazi apare Android Pay

1347
0

Astazi apare Android Pay, serviciul de plati care vrea sa faca concurenta Samsung Pay si Apple Pay. Lansarea este deocamdata pentru Statele Unite si le va permite utilizatorilor sa cumpere din peste 1 milion de magazine fara bani cash sau carti de credit. Noul serviciu Google “tap to pay” functioneaza via NFC, cum probabil toata lumea se astepta si va inlocui Google Wallet.

Compatibilitate Android Pay

Android Pay este compatibil cu dispozitivele care ruleaza Android 4.4 KitKat si superior si va ajunge doar la un numar restrans de persoane incepand de astazi, urmand ca saptamanile viitoare sa ajunga la toata lumea. Daca ai Gogole Wallet, vei vedea curand ca iconita se va schimba in Android Pay iar contentul pe care il aveai in aplicatie va fii transferat. (gift cards – carduri cadou, oferte speciale). Din pacate, cei care au telefoanele rootate nu vor putea folosi acest serviciu. Este un impediment de securitate si atat.

Incepand de astazi, Android Pay va fii limitat la plati in magazinele fizice, insa in viitor, anul acesta, veti putea sa cumparati si aplicatii, in – app purchases. Intre timp, Google Wallet va fii relansat ca un serviciu dedicat trimiterii de bani prietenilor, rudelor, familiei, ceva de genul Western Union. Sunt cateva schimbari pe care le vom prezenta pe masura ce vom avea acces la informatie.

Printre primele magazine care vor suporta asemenea plati se gasesc: Aeropostale, American Eagle Outfitters, CocaCola, Pepsi, GameStop, JambaJuice, Petco, etc… In SUA bineinteles.

Voi veti folosi Android Pay? Ati folosit vreodata Samsung Pay sau Apple Pay intr-un magazin? Lasati in comentariu si spuneti-mi cum vi s-a parut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here