Home Uncategorized Astazi apare Android M

Astazi apare Android M

1348
0

Ce este Adnroid M?

Anul trecut, Google a dezvaluit la I/O 2014 ceea ce urma sa devina Android Lollipop anul acesta. In 1025, cei de la Google vor sa prezinte Android M, developer preview pentru noul soft Android. Acest developer preview va permite developerilor Google si Android sa testeze sistemul de operare inainte de lansare pentru a identifica problemele si pentru a se putea obisnui cu noua interfata. A fost confirmat faptul ca Google va lansa o noua versiune Android curand, in 2015, asa ca nu putem de cat sa asteptam acest Android M, cu un nume dulce asa cum ne-am obisnuit pana acum.

Numele Android M

Fiecare nume de versiune Android a fost denumita dupa ceva dulce. In ordine cornologica, am vazut : Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean, KitKat, si Lollipop. Astfel, cele mai multe speculatii inclina spre Milky Bar, Milky Way, Masrhmallow, M&Ms, Mars si alte dulciuri care incep cu litera M.

Caracteristicile Android M

Managementul bateriei

Umbla zvonuri cum ca Google dezvolta un Android care verifica locatia ta curenta si manageriaza memoria Ram astfel incat sa imbunatateasca durata de viata a bateriei.

Securitate

Din moment ce smartphone-urile incep sa devina utilizate in absolut orice domeniu, securitatea e mai importanta ca oricand. Google a introdus recent “find my phone” (gaseste-mi telefonul) browserului Chrome, si “kill switch” pentru Android 5.1 pentru a face telefoanele furate imposibil de utilizat mai departe. Acum, se pare ca Google va introduce loginul printr-o simpla apasare, cu ajutorul cititorului de amprenta.

Mai multe detalii vom afla in aceasta seara cand va debuta Google I/O. va invit sa urmarim impreuna transmisiunea pentru ca, vom avea parte de multe surprize ca si anul trecut de altfel. Ne asteapta niste ani din ce in ce mai spectaculosi din punct de vedere Google.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here