Home Review Sony Xperia Z3+

Sony Xperia Z3+

1384
0

Cu Sony Xperia Z4 lansat in Japonia anul acesta, nu am simtit acel telefon demn de un Z4 daca intelegeti ce vreau sa spun. Telfonul a aratat mult mai putin de cat ne-am fi asteptat. Acum Z4 a fost relansat sub forma de Z3+ pe pietele din vest.

Lansare si pret

In lume, Sony Xperia Z3+ va fi lansat pe 15 iunie anul curent, adica 2015. Nu suntem siguri despre pretul acestui smartphone, insa daca ne uitam in urma, estimam un pret de 600$ sau 500 GBP, similar LG G4.

Design si calitate de constructie

Intotdeauna am apreciat designul “Omniballance” al celor de la Sony atunci cand vine vorba despre smartphone Xperia. Telefoanele lor au o eleganta aparte iar aceasta filozofie pare sa continue si cu Xperia Z3+. Marginile sunt facute din aluminiu iar spatele este din sticla. Nu este nici prea mat, nici prea lucios. Este perfect.

Display-ul

Aci avem de-a face cu un display full hd 1920 x 1080, bineinteles ca IPS, extraordinar de calitativ asa cum ne-a obisnuit Sony ani de-a randul.

Performanta

Aici ar fi cateva de comentat. Cei de la Sony au optat pentru mult discutatul procesor octa-core Snapdragon 810, foarte puternic dar cunoscut pentru problemele cauzate bateriei. Acesta se supraincalzeste si goleste bateria cat ai zice peste. Totusi, cei de la Sony ne asigura ca nu vor exista probelme de acest gen.

Camera

Telefonul dispune de o camera foto de 20.7MP, foarte puterica si destul de simpla. Atata timp cat este capabila sa filmeze 4K totul este bine si de viitor. Aveti in vedee faptul ca majoritatea telefoanelor de tpo iesite in 2015 sunt capabile de asa ceva. Asteptam sa vedem telefonul in magazine si bineinteles la review amanuntit pe androidblogger.eu. Pana atunci fiti la curent cu Google I/O 2015 ce se desfasoara in aceasta seara.

Previous articleLiber la precomenzile pentru Lg G4
Next articleAstazi apare Android M
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here