SHARE

Daca pana acum slefie-urile erau restrictionate de cantitatea de lumina din punct de vedere al calitatii, de acum inainte o sa putem face selfie si in zone mai putin iluminate si asta cu ajutorul telefonului Samsung J2, telefon ce are un LED Flash incorporata si in fata langa camera secundara. Oricum stiti bine ca selfie-urile nu prea ies cine stie ce din cauza faptului ca pe fata, camerele nu depasesc 5mpx iar daca nu mai au nici Flash e clar ca o sa existe probleme in ceeace priveste poza facuta prin intermediul acelei camere.

Dupa ce am aflat ca cei de la Samsung lucreaza la Galaxy J7 si J5, am aflat ca lucreaza si la acest J2 despre care va vorbeam mai sus, un telefon buget care are totusi un LED Flash incorporat pe partea din fata a telefonului.

Sasmsung J2 va fi un samrtphone mediocru, cu un procesor quad core la 1.2 ghz, 1.5 gb ram si 8 gb memorie interna. Dupa cum va spuneam mai sus, are o camera de 5mpx pe spate si Android 5.1.1 Lollipop. Display-ul va fi de 4.5 inch – deci mediu – cu o rezolutie de 800 x 400. Despre baterie stim ca va avea 2000mAh.

Telefonul se va vinde in draci pentru ca are acel Led Flash pe fata si chiar daca acea camera pentru selfie are doar 2mpx, datorita blitului cu siguranta pozele or sa iasa destul de bune. De altfel, o camera mai mare de 2 mpx ar face niste poze cu dimensniuni dificil de urcat pe Facebook sau Instagram.

Pretul pentru acest Samsung J2 va fi undeva sub 200 de dolari, destul de putin, insa dupa cum vedeti, nici specificatiile nu dau pe-afara… Este un telefon mediocru din toate punctele de vedere, telefon care cred ac se va vinde destul de bine in 2015.

Articole Recomandate

Review Panasonic WINGS RP-BTS10 (căști Bluetooth sport) După ce mi s-a stricat casca Bluetooth Plantronics Voyager Edge, după ce am pierdut casca Bluetooth Plantronics Explorer 500, am zis să fac cumva să c...
Samsung Galaxy A9 – ciudățenia cu 4 camere pe spate care sfidează ideea de... Fraților, a apărut și Samsung Galaxy A9. Nu știu de unde le tot scot ăștia de la Samsung așa, pe bandă rulantă, căci la un moment dat am impresia că n...
Review TP-LINK UP540 40w 5-Port USB Charger Am găsit minunea asta într-un coș de tip „pomană” din Carrefour, avea prețul de 30 de lei. Deși nu aveam nevoie de așa ceva, am zis să cumpăr acest mu...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here