Home Review Apar si selfie-urile cu flash. Samsung J2

Apar si selfie-urile cu flash. Samsung J2

1460
0

Daca pana acum slefie-urile erau restrictionate de cantitatea de lumina din punct de vedere al calitatii, de acum inainte o sa putem face selfie si in zone mai putin iluminate si asta cu ajutorul telefonului Samsung J2, telefon ce are un LED Flash incorporata si in fata langa camera secundara. Oricum stiti bine ca selfie-urile nu prea ies cine stie ce din cauza faptului ca pe fata, camerele nu depasesc 5mpx iar daca nu mai au nici Flash e clar ca o sa existe probleme in ceeace priveste poza facuta prin intermediul acelei camere.

Dupa ce am aflat ca cei de la Samsung lucreaza la Galaxy J7 si J5, am aflat ca lucreaza si la acest J2 despre care va vorbeam mai sus, un telefon buget care are totusi un LED Flash incorporat pe partea din fata a telefonului.

Sasmsung J2 va fi un samrtphone mediocru, cu un procesor quad core la 1.2 ghz, 1.5 gb ram si 8 gb memorie interna. Dupa cum va spuneam mai sus, are o camera de 5mpx pe spate si Android 5.1.1 Lollipop. Display-ul va fi de 4.5 inch – deci mediu – cu o rezolutie de 800 x 400. Despre baterie stim ca va avea 2000mAh.

Telefonul se va vinde in draci pentru ca are acel Led Flash pe fata si chiar daca acea camera pentru selfie are doar 2mpx, datorita blitului cu siguranta pozele or sa iasa destul de bune. De altfel, o camera mai mare de 2 mpx ar face niste poze cu dimensniuni dificil de urcat pe Facebook sau Instagram.

Pretul pentru acest Samsung J2 va fi undeva sub 200 de dolari, destul de putin, insa dupa cum vedeti, nici specificatiile nu dau pe-afara… Este un telefon mediocru din toate punctele de vedere, telefon care cred ac se va vinde destul de bine in 2015.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here