Home Diverse Am gasit carcasa iPhone 6 pe Stiler

Am gasit carcasa iPhone 6 pe Stiler

1777
0

De vreo 2 zile imi bat capul cu magazinele din oras. Am fost sa imi caut o carcasa pentru iPhone 6 si ce sa vezi? Nu am gasit. Trebuie sa precizez faptul ca locuiesc in Drobeta Turnu Severin si este un oras mic de provincie. Aici nu prea gasesti niciodata nimic de calitate. Eu am pornit la drum in ideea ca destul de mult posesori de iPhone 6 am vazut in oras. Daca sunt telefoane si utilizatori, m-am gandit ca trebuie cumva sa fie si accesorii eventual piese de schimb, carcase, etc… Ei bine, nu… Dupa cum spuneam mai sus, doua zile am cautat carcasa pentru al meu iPhone 6 si nu am gasit.

De ce am nevoie de carcasa noua pentru iPhone 6

iPhone in general este un telefon destul de bine construit, nu are nevoie de o intretinere prea meticuloasa, insa eu nu am fost chiar atent cu el. L-am luat la munca pe vremea cand lucram la statie si ce sa vezi? S-a dus naibii carcasa. E zgariata si nu-mi place. Eu sunt adeptul calitatii si acum ca am un job de birou, vreau sa am telefonul in regula. Uneori imi e si rusine sa il pun pe masa, il vad cei din jur si sunt de rasul lumii. Zici ca a facut razboiul al meu iPhone 6.

De unde am cumparat pana la urma carcasa pentru iPhone 6?

Am gasit carcasa iPhone 6 pe Stifler, un magazin online. Pai internetul ramansese ultima reduta, daca nu am gasit offline, online era musai sa rezolv. Deja imi pare rau ca nu am facut asta de la inceput, trebuia sa intru direct pe net cand am avut nevoie, nu sa pierd timpul cu magazinele din oras. Probabil in oras nu se aduc pentru ca iPhone se zgarie destul de greu si oricum sunt telefoane foarte scumpe, posesorii au grija de ele si le protejaza destul de bine.

Acum ca am rezolvat problema, parca nu-mi mai e rusine sa scot telefonul din buzunar. Ma simt si eu om. Tin destul de mult la telefonul meu si nu cred ca e cazul sa imi bat joc de el. iPhone 6 este per total unul dintre cele mai reusite iPhone-uri ale celor de la Apple si merita putina protectie. Probabil o sa ii cumpar si ceva bumper de pe Stifler.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here