Home Diverse Am cumparat doua covoare cu fir lung

Am cumparat doua covoare cu fir lung

3040
0

Pentru prima data in viata mea, am cumparat si eu covoare. Pana acum am fost adeptul mochetei, insa am decis sa renunt la ea. Pe langa faptul ca toata lumea avea in casa covoare, am zis ca in sufragerie am nevoie de ceva mai calduros pe timp de iarna. Nu stiu de ce, dar in sufragerie se face un frig crancen pe timp de iarna si am incercat toate posibilitatile… Am izolat camera si degeaba, se vede o oarecare ameliorare, insa nu prea mare. Era nevoie de ceva extra si am zis sa incerc si un covor. Mocheta tinea destul de rece la picioare si s-ar putea sa fie principalul vinovat.

E drept, am facut schimbarea la ceas de vara, iar rezltatele o sa le vad abia la iarna. Dupa ce am vorbit cu cativa amici, am ajuns la concluzia ca este o decizie buna. Astfel, am comandat pe net doua covoare cu fir lung si le-am pus in casa: unul in sufragerie si unul in dormitor. In dormitor aveam unul, insa am decis sa il schimb si pe acela pentru ca devenise prea vechi. Voiam initial sa il spal, insa cand am vazut in ce stare deplorabila era, am decis sa iau altul. De ce am comandat de pe net si nu am cumparat din oras? Ei bine o sa va insir aici cateva motive:

  • Nu am reusit sa gasesc in oras ceva de calitate. Severinul este ahtiat dupa ieftinea si chinezarii, asa ca n-a fost chip.
  • Se cerea in oras pe niste chinezarii ordinare un pret de-ti sarea basca din cap, altceva nimic. In nici un caz nu am acceptat sa platesc asemenea sume pe niste nimicuri.
  • Nu am gsit covoare cu fir lung in oras. Magazinele de profil sunt foarte limitate cu marfa din pricina spatiului de depozitare, asa ca am fost nevoit sa apelez la internet.

Astept curios iarna sa vad cum se comporta sufrageria cu covorul cel nou. Am cumparat unul de calitate asa ca ma indoiesc sa mai simt ceva frig la talpi cand o da gerul afara, insa pana atunci nu ma pronunt. O sa revin cu detalii.

Previous articleDiferenta dintre ROOT si Jailbrake
Next articleLiber la precomenzile pentru Lg G4
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here