SHARE

Asteptam de multa vreme aceasta clipa, in care vom putea folosi Facebook in avion sau metrou. O noua functie offline a Facebook este testata in acest moment. Nu-ti va da acces complet fara internet, insa vei putea sa postezi comentarii si sa te uiti pe wall-uri.

News feed-ul offline al Facebook functioneaza pe baza de cache, imagazineaza informatii cat esti online. Cand conexiunea la internet se intrerupe, aplicatia Android Facebook va continua sa iti arate postari pe care nu le-ai vazut sau citit, nu-ti va oferi acea pagina goala clasica tipica momentului deconectarii de la internet. Cand te vei reconecta, se va sincroniza ca de obicei.

Aceasta metoda de a folosi cache iti permite dupa cum spuneam sa postezi comentarii sau sa updatezi statusul. Chiar daca esti deconectat de la internet, vei putea sa iti updatezi profilul constant. Discutam despre o functie destul de buna, atat pentru noi cat si pentru cei de la Facebook ce reusesc sa te tina butonand pe aplicatie indiferent unde te afli.

Cu Facebook si Google care imping tot mai mult functionalitatea offline a aplicatiilor, cu siguranta vom vedea aceste optiuni si din partea celorlalti producatori de aplicatii mai mici. E de ajuns ca s-a dat startul.

Articole Recomandate

7 aplicații pe care Google ni le bagă pe gât și nu ne lasă să le dezinstalăm... Orice telefon Android ai cumpăra, mereu există aplicații preinstalate ba de producători, ba de Google. Partea nasolă este că aceste aplicații ocupă sp...
YouTube Android – 2 lucruri enervante până la ridicol Băi cumetrașilor, ăștia de la YouTube au luat-o pe arătură cu aplicația lor Android. Nu știu dacă sunt singurul enervat la culme de unele aspecte, îns...
Dimly – aplicația Android care nu-ți alungă somnul dacă folosești telefonu... Știm cu toții faptul că atunci când folosim telefoanele mobile noaptea, înainte de culcare, lumina albastră ne alungă somnul. Sunt teste, studii făcut...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here