SHARE

Asteptam de multa vreme aceasta clipa, in care vom putea folosi Facebook in avion sau metrou. O noua functie offline a Facebook este testata in acest moment. Nu-ti va da acces complet fara internet, insa vei putea sa postezi comentarii si sa te uiti pe wall-uri.

News feed-ul offline al Facebook functioneaza pe baza de cache, imagazineaza informatii cat esti online. Cand conexiunea la internet se intrerupe, aplicatia Android Facebook va continua sa iti arate postari pe care nu le-ai vazut sau citit, nu-ti va oferi acea pagina goala clasica tipica momentului deconectarii de la internet. Cand te vei reconecta, se va sincroniza ca de obicei.

Aceasta metoda de a folosi cache iti permite dupa cum spuneam sa postezi comentarii sau sa updatezi statusul. Chiar daca esti deconectat de la internet, vei putea sa iti updatezi profilul constant. Discutam despre o functie destul de buna, atat pentru noi cat si pentru cei de la Facebook ce reusesc sa te tina butonand pe aplicatie indiferent unde te afli.

Cu Facebook si Google care imping tot mai mult functionalitatea offline a aplicatiilor, cu siguranta vom vedea aceste optiuni si din partea celorlalti producatori de aplicatii mai mici. E de ajuns ca s-a dat startul.

Articole Recomandate

TOP aplicații Android cu care poți să faci bani Toată lumea vrea să facă bani în ziua de azi, mai ales cu telefoanele mobile ce au ajuns să aibă o putere de procesare destul de mare. Eu de exemplu a...
4 aplicații pentru un selfie mai reușit, perfect Da, suntem o nație de narcisiști. Dar dacă suntem, de ce să nu ducem lucrurile la extrem? Vom vedea în cele ce urmează câteva aplicații mai mult decât...
Cele mai simpatice aplicații destinate Valentine’s Day Pentru că doar o zi ne mai desparte de celebra sărbătoare prin intermediul căreia, avem o ocazie în plus să ne manifestăm dragostea și simpatia pentru...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here