Home Editorial 8000 de lei un telefon mobil? WTF!

8000 de lei un telefon mobil? WTF!

583
0
SHARE
telefon

Cred că cei de la Apple au luat-o razna, ori au schimbat politica de vânzări. Nu se mai adresează publicului larg, ci doar milionarilor în euro. Compania a decis să scoată pe piață produse de lux care costă cât o mașină second hand destul de bună. Este vorba despre iPhone Xs Max, de 512 GB fraților.

Acum costă cam 8000 de lei dar la lansare cică a fost și mai scump. Ce se întâmplă? Că așa ceva nici măcar străinii care au 2500 de euro pe lună nu-și mai permit. Cred că nici în România nu or să se mai facă atât de multe rate pentru că deja discutăm despre o sumă ridicolă. Dacă până acum părinții alegeau să plătească 400 de lei/lună doar pentru ca fetița lor să aibă un iPhone nou cu care să se fălească pe la școală, acum vor trebui să plătească 800 de lei/lună ceea ce e destul de dificil.

România e țara bogătanilor cărora le ghiorțăie mațele de foame. Toată lumea vrea să pară bogat însă în realitate puțini sunt cei care chiar au bani. Și acum, a venit și bomba asta cu telefonul de 2000 de euro. O nebunie totală din multe puncte de vedere dar cine știe, la anul poate cei de la Apple or să vină cu un telefon de 4000 de euro, atât timp cât există proști pe piață, de ce să nu vină?

Sau 10.000 de euro. Cred că s-ar găsi proști care să-l cumpere și la 100.000 de euro, poleit cu aur sau cu diamante. A înnebunit lumea fraților.

 

Articole Recomandate

4 situații în care-ți va fi utilă o baterie externă Bateriile externe nu sunt de ieri, de azi printre noi iar de-a lungul timpului, acestea și-au arătat utilitatea cu vârf și îndesat, mai ales în contex...
2 telefoane ridicole care nu ar trebui să existe la vânzare în Țara Sărăciei... Am aruncat o privire pe eMag să văd ce mai cumpără românii în materie de telefoane mobile. Ce-am văzut listat pe-acolo? Un fiasco total. Pe lângă aces...
Cele mai bune telefoane de buget pe care le poți face cadou de Crăciun Crăciunul se apropie cu pași repezi. Doar câteva zile ne mai despart de cea mai mare sărbătoare a creștinătății și mulți dintre noi suntem în cutare d...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here