Home Editorial 4 situații în care-ți va fi utilă o baterie externă

4 situații în care-ți va fi utilă o baterie externă

1794
0
baterie externă

Bateriile externe nu sunt de ieri, de azi printre noi iar de-a lungul timpului, acestea și-au arătat utilitatea cu vârf și îndesat, mai ales în contextul actual al societății în care TOATE telefoanele inteligente scoase pe piață sunt devoratoare de energie. Poate că mulți dintre voi încă nu ați luat contact cu un asemenea dispozitiv, însă e bine să știți câteva situații în care acesta-și va arăta utilitatea cu vârf și îndesat.

4 situații în care-ți va fi utilă o baterie externă

  1. Atunci când telefonul îmbătrânește. E logic că bateriile se uzează iar după ce telefoanele trec de 1 an, uneori și mai devreme dacă sunt butonate la greu, bateriile încep să nu prea mai țină. Dacă ești mereu pe drumuri, o să vezi că o baterie externă te va salva. Nu o să mai rămâi fără curent niciodată.
  2. Atunci când călătorești. Cu toții facem mii de poze sau clipuri video atunci când plecăm în concediu, în vacanță, ori atunci când ajungem pentru prima dată într-un loc frumos. Bateria externă este singura variantă care te va ajuta în acest caz. Dacă ești într-o țară străină pus pe vizitat, nu ai nici prize nici timp să aștepți legat de un cablu.
  3. Atunci când ești la spital. Din păcate, spitalele din România sunt suprapopulate. Saloanele au câte 6-8 paturi în loc de 4 cum au fost prevăzute în proiectele inițiale. Evident, nici prize nu or să fie suficiente așa că o baterie externă este clar ce-ți trebuie dacă ajungi cumva internat într-un spital din România, ocolit de modernizare.
  4. Atunci când ești vlogger. Camera foto, înregistrarea video este mare consumatoare de energie electrică, mai ales dacă această înregistrare este redată în timp real pe internet sub forma unui LIVE. Practic, nici nu ai cum să faci vlogging în ziua de azi fără să ai o baterie externă asupra ta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here