Home Aplicatii Android 4 motive să nu-ți instalezi 7000 de aplicații în telefon

4 motive să nu-ți instalezi 7000 de aplicații în telefon

3333
0
aplicații

Românii au un obicei ciudat: își instalează 7000 de aplicații în telefoane apoi încep să bocească, încep să se plângă de faptul că ale lor dispozitive Android nu mai funcționează cum trebuie, că apar erori de funcționare și chestii de genul. Ei bine, există de fapt 4 motive pentru care nu ar trebui să instalezi niciodată 7000 de aplicații în telefonul tău Android, motive pe care le voi explica în cele ce urmează.

4 motive să nu-ți instalezi 7000 de aplicații în telefon

  1. Este stupid – ideea în sine de a avea sute de aplicații în telefon este ridicolă. Îmi aduce aminte de acei bătrâni care sunt oarecum bolnavi psihic și transformă apartamentele în care locuiesc în adevărate ghene de gunoi, aduc acasă toate prostiile pe care le găsesc pe stradă și pe care le consideră ei utile, despre care spun ei „Hmmm, asta poate o să-mi trebuiască vreodată”. Niciun utilizator de telefon Android nu are timp măcar să folosească sute de aplicații Android.
  2. Ocupi memoria – toate sutele sau chiar miile de aplicații Android pe care le instalezi în telefon vor avea nevoie de update. Un Update pentru aplicațiile Android, vine la pachet cu câțiva zeci de informație. Te trezești cu memoria telefonului ocupată și o să spui „Nu știu de ce am memoria plină, că nu am mai instalat nicio aplicație în ultima lună”. Păi de-asta e memoria ocupată, pentru că sutele de aplicații își fac update și ocupă memoria internă.
  3. Riscul crește – mă refer las riscul de furt de identitate, furt de date bancare, furt de date de logare pe conturile de socializare. Unele aplicații deși sunt în Play Store pot să facă asemenea lucruri. Și având atât de multe aplicații instalate în telefon nici nu știi pe cine să dai vina. Știu că treaba asta se întâmplă rar dar este mai bine să fii preventiv decât să plângi după, părerea mea.
  4. Este enervant – am avut și eu o perioadă în trecut, când am descoperit sistemul de operare Android, în care instalam și testam multe aplicații. Ei bine, când voiam să găsesc una dintre aceste aplicații începeau nervii, mai ales dacă nu mai țineam bine minte cum se numește.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here