Home Diverse 4 motive să cumperi ambalaje din carton de pe dinosans.ro

4 motive să cumperi ambalaje din carton de pe dinosans.ro

867
0

Atunci când vine vorba despre ambalaje din carton, orice mic comerciant din mediul online încearcă să găsească un partener de încredere, un producător capabil să-i ofere cutii din carton, de calitate, la un preț decent. Este foarte important acest aspect al seriozității într-un parteneriat de acest tip întrucât modul în care se transportă coletele prin firmele de curierat nu este unul tocmai gentil, iar ambalajul de calitate devine astfel mai mult decât necesar. Întrebarea de bază rămâne de unde putem cumpăra ambalaje din carton, de calitate, la un preț decent pentru micul comerciant?

Răspunsul vine evident tot de la mediul online. În trecut, micii întreprinzători depindeau aproape în totalitate de producătorii locali de ambalaje din carton, însă odată cu evoluția internetului, au apărut și în mediul online producători capabili să livreze calitate. Unul dintre cei mai renumiți astfel de producători se află în județul Hunedoara și se numește Dinosans.ro. Iată 4 motive principale pentru care ar trebui să ai un parteneriat cu ei dacă deții un magazin online sau pur și simplu ai nevoie de ambalaje din carton, pentru orice alt tip de activitate comercială.

4 motive să cumperi ambalaje din carton de pe dinosans.ro       

  1. Oferă o gamă diversificată de produse, de la cutii tip bax FEFCO201, cutii cu autoformare, cutii cu capac, plăci din carton, până la cutii cu dimensiuni personalizate și imprimate cu diverse culori sau imprimeuri. Practic, dinosans.ro este un partener capabil să livreze orice tip de cutie, orice dimensiune, în funcție de necesități. Pe site-ul lor există chiar și un calculator de prețuri pentru cutii din carton, unde fiecare potențial client poate să-și facă o idee despre cât anume costă o cutia cu o dimensiune oarecum ieșită din tipare.
  2. Timpul de livrare este foarte scurt. În contextul în care în ziua de astăzi așteptăm chiar și o săptămână după comenzile făcute în marile magazine online din România, dinosans.ro își ia angajamentul să livreze comenzile în maxim 2-3 zile lucrătoare, în vederea unui parteneriat de încredere.
  3. Prețurile sunt perfecte pentru micii comercianți. În cele mai multe cazuri, din păcate, micii comercianți ajung pe mâna intermediarilor atunci când vine vorba despre ambalaje din carton. Unii dintre ei sunt la început și nu au auzit de prețuri de producător, alții consideră că fiind vorba despre un business micuț nu vor fi băgați în seamă de către fabrici. Ei bine, dinosans.ro livrează oricui, evident atunci când este vorba despre cantitate mai mare intervin unele reduceri așa cum este normal și firesc, însă reușesc să ofere un preț foarte bun și micilor comercianți.
  4. Vechimea pe piață – dovada seriozității. Dinosans.ro produce ambalaje din carton din 2003 iar faptul că astăzi, în 2022 încă se află pe piață, denotă nu doar seriozitate în parteneriate, dar și respect față de client. Piața producătorilor din România este foarte instabilă, cine nu este serios nu rezistă nici măcar 2-3 ani. Dinosans.ro imediat face 20 de ani de când a început activitatea și asta nu înseamnă decât faptul că va fi aici și peste alți 20.

Acestea sunt cele mai importante 4 motive pentru care este recomandată o colaborare cu dinosans.ro, producător ambalaje din carton din județul Hunedoara. Pe site-ul lor găsiți toate datele de contact, plus multe alte informații și detalii suplimentare.

Este foarte important să ai un partener de încredere atunci când vine vorba despre comerțul online, chiar și pe parte de cutii din carton, întrucât imaginea magazinului tău depinde de seriozitatea celor cu care colaborezi până în momentul în care produsele comandate de clienți ajung la destinație.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here