Home Diverse 3 sfaturi in alegerea firmei de hosting pentru site-ul tau

3 sfaturi in alegerea firmei de hosting pentru site-ul tau

1038
0

Cei care au macar un site de cel putin vreo 3 ani probabil ca au fost nevoiti sa il mute cel putin o data dintr-o parte in alta, de la o firma de hosting la alta si asta pentru ca firmele de hosting din Romania nu sunt serioase. Fura, iti taie resursele, iti limiteaza resursele, raspund greu si incompetent la tichetele de suport si lista poate continua. In cele ce urmeaza o sa va dau 3 sfaturi care sa va ajute sa alegeti firma de hosting astfel incat sa nu fiti nevoiti sa mutati site-ul prea curand.

  1. Daca aveti nevoie de ip romanesc, tineti in mod expres sa aveti hosting in Romania, nu stiti engleza sau aveti nevoie de factura, orientati-va catre o firma de hosting ce afiseaza detalii cat mai amanuntite despre serviciile de hosting. Aceste detalii nu vor fi prezente la vedere, ci undeva prin footer veti gasi un link cu specificatiile tehnice ale acestor servicii. Feriti-va de firmele care limiteaza inods, numarul de fisiere, firmele care ofera pachete de gazduire cu putine resurse si asa mai departe.
  2. Nu platiti niciodata pe 6 luni sau un an intrucat va puteti trezi cu pachetele de gazduire modificate fara acordul vostru si fara sa fiti anuntati. Eu am patit-o si stiu ce spun. Cumparati luna de luna pentru a evita sa fiti pacaliti. In plus, daca nu sunteti multumit de servicii nu veti mai primi banii inapoi. De exemplu puteti incerca ceva de genul www.cloudpoint.ro daca sunteti incepatori sau satui de firmele mari de hosting din Romania care sunt destul de neserioase.

Daca aveti un site micut probabil nu aveti de ce sa va faceti griji, insa daca discutam de bloguri cu vizite, multe articole, ar fi cazul sa incercati pe cat posibil sa intrati in detaliile gazduirii unde ati vazut o oferta interesanta. A, si inca ceva. Nu va duceti pe cele mai bune oferte, cele mai mici preturi. Preturile mici sunt semaul de overselling, tehnica intalnita in Romania care permite firmelor de hosting sa vanda 4 mereu cand ei au doar 3 disponibile, asa ca aveti grija ce alegeti si de unde,. Studiati bine detaliile. Lucrurile scrise cu text micut, ascunse nu la vedere, nu sunt semn al seriozitatii.

 

Previous articleTransforma telefonul Androidul in pasarea Phoenix
Next articleCum blochezi pe cei care se conecteaza la reteaua ta Wi-Fi
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here