Home Aplicatii Android 3 aplicații Samsung cărora ar trebui să le dai mai multă atenție

3 aplicații Samsung cărora ar trebui să le dai mai multă atenție

4587
1
aplicații Samsung

Ai un telefon Samsung? Foarte bine. Și eu am. Multă lume are. În ultimii ani, piața smartphone a început să se cam împartă între Samsung și „alții”. În ciuda faptului că există multe dispozitive mai performante produse de Motorola, Huawei, Xiaomi, LG, calitate produselor Samsung conving oamenii să le cumpere. Adevărul este că nu toată lumea este disperată după specificații, după cifre ANTUTU, marea majoritate a celor care cumpără telefoane Android de la Samsung se bucură de calitatea materialelor de construcție, se bucură de durata decentă a bateriei sau de display-urile AMOLED mai mult decât superbe. Trebuie să recunoaștem, nimeni nu-i bate la display-uri…

Ei bine, dacă ai telefon Samsung probabil ai văzut că vine instalat cu câteva aplicații pe care nu le poți dezinstala. Ne referim astăzi la aplicațiile Samsung, puse în folderul Samsung. Sunt câteva pe care probabil nu le-ați folosit și care din punctul meu de vedere merită un pic mai multă atenție. Haideți să vedem câteva dintre ele.

3 aplicații Samsung cărora ar trebui să le dai mai multă atenție

Internet – este browserul default al telefonului și sincer să fiu eu l-am folosit de multe ori. Poate că nu este așa pompos ca și Chrome din punct de vedere al graficii, dar este la îndemână atunci când vrei să scapi de reclame de exemplu, inclusiv pe YouTube. Nu toată lumea își permite Premium și cu siguranță mulți nu vor aplicații gen Vanced.

Samsung Health – din punctul meu de vedere, este de departe cea mai bună aplicație gratis de fitness care există. Dacă voi ați întâlnit una mai bună pentru care să nu plătiți absolut niciun ban, sunteți liberi să le menționați printr-un comentariu la acest articol. Este foarte bună atât pentru cei care fac sală dar și pentru cei care merg sau aleargă. Aplicația știe să înregistreze foarte multe exerciții, știe să facă deosebire între ele, dacă este vorba despre alergat simte singură când pornește exercițiul. De asemenea, poate fi legată la brățări fitness prin intermediul Galaxy Wearable. Sincer să fiu, dacă mă gândesc mai bine, Samsung Health este una dintre cele mai bune aplicații de fitness.

My Files – modul foarte direct de a ajunge la fișierele din telefon. De orice tip ar fi ele. Eu unul nu folosesc altă aplicație de tip file explorer, îmi este suficientă această aplicație Samsung. Are și folder special pentru APK-uri, deci dacă descarci un APK în telefon ți-l pune direct acolo, ai acces direct la Internal Storage și la cardul MicroSD.

Voi? Ce alte aplicații Samsung mai folosiți? Lăsați-mi răspunsul în secțiunea de comentarii de mai jos.

Previous articleExistă cel mai bun avocat penal din București?
Next article4 lucruri interesante pe care le mai face Google Maps
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here