Home Editorial Viața alături de un J6 2018 – de la extaz la agonie...

Viața alături de un J6 2018 – de la extaz la agonie și invers

1224
0
Samsung Galaxy J6 2018

În urmă cu câteva luni am cumpărat un telefon Android Samsung Galaxy J6 2018, am zis că e vremea să schimb pe bătrânul „J5 2016”. Am găsit acest telefon, pe J6 cu vreo 570 de lei dacă-mi aduc bine aminte, și atunci am zis că am făcut o alegere bună. Am crezut că raportul calitate-preț este foarte bun. Dar oare îmi mențin afirmația acum la câteva luni bune de la achiziție, timp în care am trăit suficiente experiențe alături de el?

Viața alături de un J6 2018 – de la extaz la agonie și invers

Acest telefon are multe avantaje dar pe măsură ce l-am folosit, am observat și foarte multe dezavantaje. Nu am să discut astăzi despre dezavantajele care țin mai mult de gusturile mele proprii și personale, dar voi trece în revistă dezavantajele care ar putea să fie o problemă și pentru alții. Pot spune că viața alături de acest telefon a fost o trecere subită și constantă de la agonie la extaz, și invers, de la extaz la agonie.

Lucruri utile descoperite la Samsung Galaxy J6 2018

  • Senzorul de amprentă – destul de util atunci când folosești internet banking. Eu am două aplicații de internet banking pe telefon și sincer să fiu îmi este mult mai simplu să le folosesc cu ajutorul cititorului de amprentă decât prin metoda clasică de securitate.
  • Filtrul „Blue Light” – elimină lumina albastră vinovată de alungarea somnului. După cum știm, folosirea telefonului, mai vine zis statul cu ochii într-un display înainte de culcare îți alungă somnul. Asta dacă nu are cumva acest filtru Blue Light.
  • Difuzorul – este poziționat pe laterala din dreapta, lângă butonul de POWER. Este sincer primul telefon pe care pot să-l folosesc pe parte de audio fără să se audă ca din butoi atunci când îl pun pe masă undeva, cu muzica dată drumul.
  • Night Mode – este un mod foarte interesant din punctul meu de vedere care-ți face meniurile negre, mult mai odihnitoare pentru ochi. Din punctul meu de vedere, este util mai ales pentru economisirea bateriei. Display-ul este un Super AMOLED care se bucură de fiecare dată când este nevoit să „vadă negru în fața ochilor”.

Lucruri  enervante la acest Samsung Galaxy J6 2018

  • Este foarte alunecos – eu unul aș cataloga drept greșeală mare de proiectare designul acestui telefon. Efectiv este foarte alunecos. Cred că mi-a căzut de vreo 5 ori din mână până acum, pe stradă, doar o minune a făcut să nu se spargă. Oricum sunt convins că se va întâmpla și nenorocirea într-o bună zi, și atunci ne vom lua adio.
  • Receptorul Bluetooth – nu știu ce naiba are, dar uneori pierd semnalul audio din casca Bluetooth. Am văzut că și alții au această problemă cu alte dispozitive de la Samsung, probabil e același modul Bluetooth și în telefoanele lor. E chiar enervant, când bagi telefonul în buzunar sunetul începe să se întrerupă. Foarte slab acest receptor Bluetooth pus în Samsung Galaxy J6 2018. O mare dezamăgire.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here