Home Diverse Unde gasesti gazduire ieftina ?

Unde gasesti gazduire ieftina ?

1117
0

Cand m-am apucat prima data de blogging am inceput cu platforme free precum blogspot sau wordpress. De aici a inceput si pasiunea mea pentru blog si tot odata am invatat cum sa construiesc primul meu site din temelii. Ulterior m-am mai jucat cu platforme CMS precum WordPress sau Php-Fusion si le instalam pe gazduiri gratuite ce ofereau doar cativa MB spatiu, care picau cand imi era lumea mai draga. A fost amuzant o perioada, dar pe urma am luat treaba in serios si am achizitionat primul meu pachet de hosting.

 

Nu-mi aduc aminte denumirea firmei de unde era gazduirea, dar tot de acolo am luat si un domeniu .info pe care mi-am instalat primul meu blog 100% serios, daca i-as putea spune asa. Gasisem acea firma de hosting pe un forum de nisa, iar necunoscator fiind, am cumparat de la ei si de acolo au inceput surprizele. Mi-am mancat nervii si sanatatea cu acea firma de hosting mai bine de jumatate de an in care am trimis zeci sau daca nu sute de tickete cu probleme si sesizari. La un moment dat nu mai stiam ce sa cred – ori era host free, ori firma aceasta.. pana la urma e aceeasi Marie cu alta palarie, dar eu ramasem cu banii dati si servicii ioc.

 

Saturat de atatea probleme si sesizari in care blogul era mai mult down decat up, am schimbat firma de hosting, am mutat blogul, domeniul si toate cele la alta firma. De data asta a fost cu noroc insa pentru ca am dat de CloudPoint.ro o companie foarte serioasa specializata in furnizarea de solutii software inca din 2006. Bineinteles ca sunt o echipa de profesionalisti si ofera servicii pentru hosting site de buna calitate, iar de acest lucru m-am convins chiar eu. Deja uitasem ca blogul meu e up 24/24 si nu il mai gasesc picat cand aveam ceva important de scris.

 

Am optat pentru un pachet Basic Cloud, ce ofera 5 GB gazduire, suficienti pentru un blog personal la care atasez fotografii sau imagini reprezentative pentru fiecare articol in parte. Nici nu m-a costat prea mult acest pachet, deoarece pentru cei 2,37 euro/luna cat m-a costat, beneficiez de suport tehnic 24/7, domenii gazduite nelimitate, trafic nelimitat, baze de date nelimitate.. si cam tot ce se poate nelimitat + 6 luni gratuite ( asa ca din partea casei ).

 

Sincer, mie-mi place cand gasesc astfel de companii serioase ale caror interes nu e doar de a insela lumea ca ei fac, ca dreg 24/24 pentru a mentine site-urile uptime si dupa o bucata de vreme apar problemele. CloudPoint m-a convins ca a meritat sa-i aleg si in acelasi timp sa-i recomand pentru ca se imbina perfect atat preturile, calitatea si serviciile oferite pentru fiecare pachet de hosting in parte.

 

Asadar, revenind la intrebarea din titlu: Unde gasesti gazduire ieftina ?

 

Ei bine raspunsul e foarte simplu – gazduire ieftina, dar mai ales care sa ofere servicii bune si seriozitate, gasesti la CloudPoint la preturi incepand de la 0.45 euro pe luna pana la 5 euro/luna pentru pachete cu spatiu de gazduire mai mare.

 

Acestea fiind spuse, poti da o geana pe pagina lor si sa vezi ce pachet ti se potriveste nevoilor tale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here