SHARE
dentist

Alegeri, alegeri. De fiecare data cand intampinam o noua problema, suntem nevoiti sa cunoastem oameni noi si sa ne asiguram ca sunt intr-adevar cei mai buni in acel domeniu. Pana la urma , e cam ca o ruleta… De exemplu, daca ai nevoie de un medic dentist pentru copilul tau, trebuie sa il duci de obicei la o clinica ce are sectie speciala pentru cei mici. Nu sunt multe si nu toate sunt cladite pe baza respectului fata de client. Incercarea ta de a gasi cel mai bun dentist pentru copilul tau poate sa necesite ceva timp.

Cum am ales eu cel mai bun dentist pentru mine

Vizitele la medicul dentist pot sa te lase cu un gust amar si la propriu si la figurat. Din pacate, pana nu incerci apa cu degetul nu ai de unde sa stii daca e prea rece sau prea calda, asa si cu dentistii… Pana nu ii incerci pe diversi nu ai de unde sa stii. Am fost pentru un tratament de gingivita la Clinica Trident si de atunci nu m-am mai despartit de acei medici. Sincer sa fiu au fost mult peste ce am descoperit pana acum la capitolul profesionalism. Una e sa te duci intr-un cabinet de incepator si alta e la o clinica.

Asa mi-am ales eu medicul dentist, tot incercand, tot incercand. Nu mi-a recomandat nimeni pe nimeni din pacate si am fost nevoit sa tot incerc. Prin acest articol va recomand Clinica Trident indiferent ca discutam despre adulti sau copii. Au si sectie pentru copii, asa ca profesionalismul acelorasi oameni va lucra si pentru cei care nu pot sa inteleaga inca ce-i suferinta. Daca as avea un copil, cu siguranta l-as duce la medicul dentist la care ma duc si eu in cazul in care ar avea si cabinet pentru copii.

Din pacate, nu poti sa duci copiii in acelasi loc in care te duci tu pentru ca ei gandesc altfel, au nevoie de un mediu mult mai placut pentru a abandona frica si pentru a incerca sa inteleaga ceea ce se petrece…

Articole Recomandate

Se pot face bani de acasă? Societatea în care ne ducem traiul este una foarte dependentă de bani. Din păcate, România este cea mai săracă țară din Uniunea Europeană , aici salar...
Ai o firmă în București? Iată de ce TREBUIE să-ți colantezi mașina Se spune că publicitatea este sufletul comerțului iar colantarea autoturismului de serviciu mi se pare de departe cea mai simplă și cea mai eficientă ...
4 motive să cumperi bilete de avion online Știu că mulți dintre voi devorați călătoriile, e într-un fel normal. În ziua de azi se întâmplă să găsești bilete de avion mai ieftine decât cele de a...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

2 COMMENTS

  1. In general, atunci cand aleg dentistul, tin cont de recomandarile rudelor, prietenilor, sa ma duc la cel care este cel mai bine laudat de catre apropiatii mei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here