Home Diverse Scapa de artrita reumatoida cu ajutorul chirurgiei

Scapa de artrita reumatoida cu ajutorul chirurgiei

4808
0

Nimanui nu-i place sa fie bolnav, asta-i sigur. Faptul ca ai de-a face cu medicii din spitalele de stat nu cred ca incanta pe nimeni. De fiecare data cand te duci la medicul de familie te trateaza ca pe o povara si abia asteapta sa scape de tine. Avem niste medici de familie tare sictiriti si nu inteleg ce cauta in breasla asta atata timp cat nu le place sa ajute. Bineinteles, daca pui pe masa o punga de cafea sau doua pachete de tigari imediat le vine cheful de munca si buna purtare si nu are legatura boala de care suferi, poate sa fie cancer sau artrita reumatoida, se poarta la fel.

Alternativa medicinei de stat ramane clinica privata. Clinica privata are medici care nu se uita urat la tine atunci cand le calci pragul. Nu exista medici spagari in sistemul privat pentru ca si preturile sunt destul de ridicate comparativ cu gratuitatea CASS. Acuma, s-o zicem pe-a dreapta, cei care au avut parte de internari prin spitalele de stat gratuit au observat probabil ca CASS e degeaba, fiind nevoiti sa isi cumpere de la perfuzii pana la algocalmin si aspirina. Poti sa ai nevoie de o operatie pe inima sau o problema cu un tunel carpian, nimic nu indupleca spitalele sa scoata din visterie medicamente.

Farmaciile spitalelor sunt goale si atunci te intrebi de ce sa te mai duci acolo din moment ce asigurarea de sanatate pe care o platesti obligatoriu din salariu nu acopera nimic? Nu e mai bine sa te orientezi catre o clinica privata? Bineinteles ca e mult mai ok la privat unde nu dai bani in plic, nu ti se cere 1 leu in plus fata de tariful standard. De cat sa bagi bani in buzunarele spagarilor mai bine cauti o clinica privata precum Zetta unde te poti trata decent chiar cu banii pe care ar trebui sa ii bagi in buznarele spagarilor de serviciu din sistemul de stat. Dreptul la sanatate ar trebui asigurat de stat, insa bineinteles ca nu se intampla asa. Daca tot nu se intampla, ar trebui sa incercam pe cat posibil sa stam departe de cei care cer, de cei care ia, insa nu ofera nimic in schimb.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here