Home Editorial Top telefoane Android ieftine de început de an – Ianuarie 2020

Top telefoane Android ieftine de început de an – Ianuarie 2020

3291
1
telefoane Android ieftine

Luna ianuarie aduce câteva oferte destul de interesante pentru cei mai puțin pretențioși în materie de telefoane Android. Să fim serioși, nu toți suntem dispuși să facem foamea 2 ani doar pentru a avea un telefon de mii de euro în buzunar, așa că ne mulțumim cu niște dispozitive cu care ne facem efectiv treaba și veți vedea în cele ce urmează că avem și de unde alege. Am văzut câteva dispozitive destul de interesante care costă maxim 1000 de lei și care din punctul meu de vedere, merită fiecare bănuț.

Top telefoane Android ieftine de început de an – Ianuarie 2020

Criterii de eligibilitate prin care am catalogat alegerile făcute drept unele interesante:

  • memoria RAM 3-4 GB (este suficientă pentru un telefon de zi cu zi)
  • baterie de mare capacitate (utilă celor care sunt mereu pe drum)
  • procesor Octa Core capabil să ofere o funcționare fără LAG
  • Sistem de operare Android 9 Pie, mai mult decât ok

Xiaomi Redmi Note 7

Cred că este de departe cel mai bun smartphone pe care-l poți cumpăra la început de an cu maxim 1000 de lei. Discutăm despre un Octa Core Qualcomm Snapdragon 660 AIE la 2.2 GHz, cu display foarte mare de 6.3 inch. Rezoluția este bună, 2340 x 1080. 4 GB RAM cu 128 GB memorie internă, sistem de operare Android 9 Pie. Camera foto principală este una mult peste ce vedem de obicei într–un telefon de buget, are nici mai mult nici mai puțin de 48 megapixeli. Bateria se încadrează și ea în criteriile de bază de mai sus (4000mAh), este o baterie decentă pentru un dispozitiv destul de puternic.

Cât costă Xiaomi Redmi Note 7? CLICK AICI PENTRU PREȚUL EXACT

Xiaomi Redmi 8

Eu îl numesc „fratele mai mic al lui Xiaomi Redmi Note 7” de mai sus. Redmi 8 este un telefon foarte ieftin față de specificațiile pe care le oferă. În ultimii ani, chinezii de la Xiaomi ne-au demonstrat că au gânduri destul de serioase pe piața internațională iar ceste dispozitive sunt dovada că nu sunt doar vorbe–n vânt.

Specificații Xiaomi Redmi 8

Procesor: 8 x ARM Cortex A53, la 2 GHz

Memorie: 4 GB RAM cu 64 GB memorie internă

Display: 6.22 inch, 1520 x 720 HD+, cu 270 PPI

Porturi: USB Type-C

Cameră Foto: 12 MP + 2 MP AI Dual Camera, 8 mp camera frontală

Baterie: 5000 mAh

Cât costă Xiaomi Redmi 8? CLICK AICI PENTRU PREȚUL EXACT

Samsung Galaxy A20e

Vă spun cu mâna pe suflet că este cam singurul dispozitiv ieftin de la Samsung care merită cumpărat în această perioadă. Desigur, mult mai slab față de restul telefoanelor din acest articol, dar poate există printre voi și oameni care doresc calitate de construcție, un display foarte frumos, nu doar specificații. Până la urmă îți faci treaba și cu acest A20e, întrucât dispune de un procesor OctaCore Exynos 7884, 3 GB RAM, 32 GB memorie internă, un display PLS TFT de 5.6 inci, cu rezoluție 720 x 1560, USB Type-C și baterie  de 3000 mAh. Este un smartphone ok pentru cei mai puțin pretențioși.

Cât costă Samsung Galaxy A20e? CLICK AICI PENTRU PREȚUL EXACT

Huawei P Smart (2019)

Telefoanele celor de la Huawei au ajuns de pomină. Efectiv sunt bune din toate punctele de vedere. Arată foarte bine, sunt funcționale, rezistente, și mult mai puternice față de telefoanele celor de la Samsung. Acum aveți șansa să prindeți un Huawei P Smart 2019 la un preț destul de bun, și chiar dacă are doar 3 GB RAM, vă asigur că-și face treaba cu brio. Nu este un dispozitiv pentru jocuri, dar spre deosebire de Samsung, e mult mai ok.

Cât costă Huawei P Smart (2019)? CLICK AICI PENTRU PREȚUL EXACT

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here