SHARE
accesorii mobile

Viețile multora dintre noi se desfășoară ore bune la volan. Viața e destul de agitată și noi trebuie să ne adaptăm. Chiar dacă suntem în mașină, trebuie să rămânem conectați la mediul online așa că avem nevoie de câteva accesorii care cu siguranță ne pot face viața mai ușoară la volan.

TOP accesorii mobile care nu trebuie să-ți lipsească din mașină

  1. Handsfree Bluetooth – deși mașinile moderne vin din fabrică cu sisteme audio ce au Bluetooth încorporat, nu toată lumea conduce o mașină modernă. Pentru cei cu mașini mai vechi, în spiritul conducerii preventive și a diminuării riscurilor inutile, se recomandă casca Bluetooth dacă se dorește vorbitul la telefon în momentul în care mașina se află în deplasare. În unele țări din Europa, folosirea telefonului mobil în timpul condusului te pot lăsa fără permis.
  2. Încărcătorul auto – degeaba ai telefonul la tine dacă nu ai și un încărcător auto. Priza de 12v din mașină necesită un adaptor special, nu merg încărcătoarele normale. Partea bună este că aceste încărcătoare (chiar și originale) nu costă mult.
  3. Suportul auto – foarte indicat mai ales atunci când folosiți telefonul Android pe post de GPS via Maps ori altă aplicație de ghidare în trafic. Există multe tipuri de suporți auto pentru telefoanele mobile, cele mai la modă în ziua de azi sunt cele pe bază de magneți – sunt mai practice.

Articole Recomandate

TOP 8 telefoane de clasă medie – august 2018 Numesc telefoane de clasă medie, acele dispozitive Android care costă sub 1000 de lei, mai bine zis pe cele care au un preț cuprins între 500 și 1000 ...
VARĂ INCENDIARĂ – TOP TELEFOANE SUB 500 DE LEI (buget de avarie) Avem parte de o vară incendiară, așa că e momentul să facem și un top incendiar cu telefoane mobile sub 500 de lei. Evident, este un top de mega buget...
Ce așteptări trebuie să ai de la un telefon Android de 1000 de lei? Un smartphone Android care costă 1000 de lei este departe de tot ceea ce înseamnă performanță uluitoare. Discutăm despre niște dispozitive de clasă me...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here