SHARE
accesorii mobile

Viețile multora dintre noi se desfășoară ore bune la volan. Viața e destul de agitată și noi trebuie să ne adaptăm. Chiar dacă suntem în mașină, trebuie să rămânem conectați la mediul online așa că avem nevoie de câteva accesorii care cu siguranță ne pot face viața mai ușoară la volan.

TOP accesorii mobile care nu trebuie să-ți lipsească din mașină

  1. Handsfree Bluetooth – deși mașinile moderne vin din fabrică cu sisteme audio ce au Bluetooth încorporat, nu toată lumea conduce o mașină modernă. Pentru cei cu mașini mai vechi, în spiritul conducerii preventive și a diminuării riscurilor inutile, se recomandă casca Bluetooth dacă se dorește vorbitul la telefon în momentul în care mașina se află în deplasare. În unele țări din Europa, folosirea telefonului mobil în timpul condusului te pot lăsa fără permis.
  2. Încărcătorul auto – degeaba ai telefonul la tine dacă nu ai și un încărcător auto. Priza de 12v din mașină necesită un adaptor special, nu merg încărcătoarele normale. Partea bună este că aceste încărcătoare (chiar și originale) nu costă mult.
  3. Suportul auto – foarte indicat mai ales atunci când folosiți telefonul Android pe post de GPS via Maps ori altă aplicație de ghidare în trafic. Există multe tipuri de suporți auto pentru telefoanele mobile, cele mai la modă în ziua de azi sunt cele pe bază de magneți – sunt mai practice.

Articole Recomandate

4 situații în care-ți va fi utilă o baterie externă Bateriile externe nu sunt de ieri, de azi printre noi iar de-a lungul timpului, acestea și-au arătat utilitatea cu vârf și îndesat, mai ales în contex...
2 telefoane ridicole care nu ar trebui să existe la vânzare în Țara Sărăciei... Am aruncat o privire pe eMag să văd ce mai cumpără românii în materie de telefoane mobile. Ce-am văzut listat pe-acolo? Un fiasco total. Pe lângă aces...
Cele mai bune telefoane de buget pe care le poți face cadou de Crăciun Crăciunul se apropie cu pași repezi. Doar câteva zile ne mai despart de cea mai mare sărbătoare a creștinătății și mulți dintre noi suntem în cutare d...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here