SHARE
accesorii mobile

Viețile multora dintre noi se desfășoară ore bune la volan. Viața e destul de agitată și noi trebuie să ne adaptăm. Chiar dacă suntem în mașină, trebuie să rămânem conectați la mediul online așa că avem nevoie de câteva accesorii care cu siguranță ne pot face viața mai ușoară la volan.

TOP accesorii mobile care nu trebuie să-ți lipsească din mașină

  1. Handsfree Bluetooth – deși mașinile moderne vin din fabrică cu sisteme audio ce au Bluetooth încorporat, nu toată lumea conduce o mașină modernă. Pentru cei cu mașini mai vechi, în spiritul conducerii preventive și a diminuării riscurilor inutile, se recomandă casca Bluetooth dacă se dorește vorbitul la telefon în momentul în care mașina se află în deplasare. În unele țări din Europa, folosirea telefonului mobil în timpul condusului te pot lăsa fără permis.
  2. Încărcătorul auto – degeaba ai telefonul la tine dacă nu ai și un încărcător auto. Priza de 12v din mașină necesită un adaptor special, nu merg încărcătoarele normale. Partea bună este că aceste încărcătoare (chiar și originale) nu costă mult.
  3. Suportul auto – foarte indicat mai ales atunci când folosiți telefonul Android pe post de GPS via Maps ori altă aplicație de ghidare în trafic. Există multe tipuri de suporți auto pentru telefoanele mobile, cele mai la modă în ziua de azi sunt cele pe bază de magneți – sunt mai practice.

Articole Recomandate

4 tehnologii moderne pe care TOATE telefoanele Android ar trebui să le aibă Tehnologia evoluează fantastic de repede atunci când vine vorba despre telefoanele mobile, însă din păcate, unele soluții cu adevărat utile, sau mai b...
La ce trebuie să fim atenți atunci când alegem o cască Bluetooth? Casca Bluetooth devine un accesoriu de nedespărțit pentru cei care sunt nevoiți să vorbească la telefon în timp ce conduc și nu numai, în special pent...
Ghid de achiziție pentru telefoanele Android SECOND HAND Achiziția unui telefon Android nu este lucru simplu, de multe ori e greu să ne hotărâm atunci când este vorba despre un dispozitiv nou, d-apăi unul se...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here