SHARE
accesorii

Ca să spui că ai o baie căreia nu-i lipsește absolut nimic, trebuie să fii destul de optimist. Am amenajat destul de recent baia și la final nu mi-a venit să cred câte lucruri am fost nevoit să cumpăr astfel încât să obțin un maxim de utilitate.

Nu e chiar atât de adevărat să spui că o  baie completă este o baie care are mașină de spălat și cabină de duș, boiler, chiuvetă și vas de toaletă. Sunt mult alte accesorii de care vei avea nevoie ca să poți declara acest lucru iar în cele ce urmează vom discuta despre cele mai importante 4 dintre acestea.

4 accesorii care nu trebui să lipsească niciunei băi

  1. Coșul de rufe. La început am zis că nu voi cumpăra niciodată așa ceva dar din păcate nu sunt genul de om care să bage mașina de spălat toată ziua bună ziua. Am multe haine care oricum trebuie sortate înainte să fie băgate la spălat și un coș de rufe este esențial. Mi-am cumpărat unul de pe net într-un final, am găsit la homex.ro o mulțime de coșuri de rufe care-mi plac.
  2. Peria de WC. Am râs copios când am văzut un asemenea instrument prin magazinele din oraș dar sincer să fiu, este unul dintre cele mai importante accesorii fără de care baia noastră nu ar mai fi atât de curată. Știm cu toții la ce folosește, nu are rost să mai intru în detalii, nu cred că este cazul.
  3. Suportul pentru uscat rufe. După ce am băgat mașina de spălat pentru prima dată mi-am dat seama că nu am unde să usuc acele rufe și că am nevoie de un suport special pe care să-l înșir în baie în momentul în care am de spălat. Nu am pe la ferestre montate suporturile clasice din cornier sau alte țevi pătrate specifice românilor.
  4. Etajera pentru baie. Chiar dacă aveam impresia că am terminat cu datul găurilor, o problemă destul de cruntă m-a trezit la realitate: nu aveam nici o etajeră în baie pe care să pun un săpun, de care să atârn un prosop. Am fost nevoit să cumpăr o etajeră de care să agăț și prosopul.

Articole Recomandate

Cum trebuie să fie buchetul de trandafiri perfect? Atunci când vrei să faci impresie bună dăruind flori, cu siguranță începi să cauți într-o florărie online cel mai frumos buchet de trandafiri. De ce î...
Am spart display-ul la telefon – ce optiuni am? Poate unul dintre momentele cele mai stresante este cel in care ti-ai scapat telefonul. In cateva secunde pana il ridici ti se desfasoara in fata ochi...
Aspect. Funcții. Administrare. Calitățile unui site de prezentare conceput de pr... În ziua de azi, orice companie are nevoie de un site de prezentare. Cărțile de vizită nu mai sunt la modă într-un secol al vitezei, al informației dis...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here