Home Stiri TikTok – un update mult așteptat pentru posesorii de tablete și telefoane...

TikTok – un update mult așteptat pentru posesorii de tablete și telefoane foldable

256
0

TikTok urmează să scoată un update important pentru dispozitivele cu ecrane mari, tablete sau telefoane foldabile. Update-ul a fost lansat oficial la scară mondială dar va mai dura ceva până va ajunge la toată lumea, și promite un feed de videoclipuri mult mai clar, o interfață de streaming care profită de barele de navigație la maxim, alături de suport extins pentru modurile portrait și landscape.

Alături de aceste îmbunătățiri, cei de la Tik Tok mai anunță câteva funcții experimentale precum Topic Feeds, care permite utilizatorilor să sorteze videoclipurile la care doresc să se uite în funcție de subiect, precum gaming, food, fashion sau sports. Tik Tok explică pe blogul lor în detaliu despre aceste modificări. Pornind de la o interfață mai aerisită și mai clară, navigarea în cadrul aplicației va fi mult mai simplă și va permite utilizatorilor să aibă acces la mai multe setări fără să-și întrerupă vizionarea.

Multe aplicații de top Social Media nu arată așa de bine când sunt în poziția landscape pe telefoanele foldabile sau pe tablete, mai ales când clipul este unul de tip vertical. Potrivit ultimelor date oferite de Tik Tok, aplicația va servi aceeași calitate a clipului în ambele poziții după ce update-ul își va intra în drepturi. Utilizatorul va avea aceeași experiență indiferent cum va ține telefonul sau tableta în mână.

Din moment ce începe să devină o modă telefonul foldabil, din moment ce începe să revină moda tabletelor, a ecranelor mari, aplicațiile Social Media au făcut eforturi constante să facă față schimbările și să introducă update-uri corespunzătoare, menite să îmbunătățească compatibilitatea cu aceste dispozitive. Spre exemplu, competitorul Instagram a lansat un update similar la începutul acestui an, adresat dispozitivelor cu ecrane mari în special Galaxy Z Fold 5, care a făcut minuni chiar din clipa în care a fost lansat. Ulterior, prin alte mici update-uri, aplicația a fost ajutată până la perfecțiune pentru a se potrivi pe ecranele mari fără probleme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here