SHARE
hăinuțele pentru căței

Am observat de la o vreme că-i o modă cu hăinuțe pentru căței. Deși multă lume privește destul de ciudat un cățel care poartă haine, din punctul meu de vedere e ceva foarte ok. În primul rând, stăpânul se dovedește a fi un adevărat iubitor de animale care își arată dragostea prin cheltuială. Sunt sătul de oamenii care se declară iubitori de animale dar în realitate nu ar da un colț de pită câinelui care plânge de foame. Ei bine, cei care nu numai că au câine dar îl și îmbracă, au tot respectul meu.

Hainele pentru cățel nu sunt deloc ridicole, ci foarte utile. Cei care țin la animăluțul lor cu adevărat vor avea grijă ca acestuia să-i fie bine. Chiar dacă nu par, și cățeii se mai îmbolnăvesc. Chiar dacă maidanezii sunt obișnuiși să stea prin ploaie și vânt, prin zăpadă și temperaturi mult sub zero, un cățel de casă poate să aibă probleme destul de mari de adaptare iar o hăinuță l-ar ajuta foarte mult. Dacă ați observat, aceste hăinuțe îl îmbracă de jur împrejur, doar picioarele mai rămân neprotejate.

De unde putem cumpăra hăinuțe pentru căței

Hăinuțe pentru căței puteți cumpăra din PetShop Pedtidrect.ro. Bineînțeles, cred că găsiți asemenea magazine și prin oraș  însă eu unul nu am văzut marfă de prea bună calitate pe la magazinele citadine. Prefer internetul din mai multe motive printre care și acesta legat de calitate. Deocamdată nu am fost dezamăgit de ceea ce am cumpărat de pe net și din această cauză continui să recomand această sursă, fie și pentru o simplă hăinuță pentru căței.

O să apreciez întotdeauna pe cei care aleg să îngrijească în adevăratul sens al cuvântului animalul de companie. După cum spuneam și mai sus, sunt sătul de oameni fățarnici. Hainele pentru cățel nu sunt deloc ridicole și chiar dacă iarna a cam trecut, cred că puteți prinde niște reduceri destul de frumoase de care să profitați. Anul următor cu siguranță cățelul dumneavoastră se va bucura de noile hăinuțe în care va arăta mult mai simpatic și bun de tras în poză.

Articole Recomandate

Cum trebuie să fie buchetul de trandafiri perfect? Atunci când vrei să faci impresie bună dăruind flori, cu siguranță începi să cauți într-o florărie online cel mai frumos buchet de trandafiri. De ce î...
Am spart display-ul la telefon – ce optiuni am? Poate unul dintre momentele cele mai stresante este cel in care ti-ai scapat telefonul. In cateva secunde pana il ridici ti se desfasoara in fata ochi...
Aspect. Funcții. Administrare. Calitățile unui site de prezentare conceput de pr... În ziua de azi, orice companie are nevoie de un site de prezentare. Cărțile de vizită nu mai sunt la modă într-un secol al vitezei, al informației dis...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here