SHARE
dezamăgiri

Anul 2016 este aproape de final și cum lansări importante nu vor mai fi în următoarele 10 zile, cred că a venit momentul să tragem linie și să discutăm despre cele mai mari eșecuri din lumea Android, despre cele mai mari dezamăgiri întâlnite în lumea Android de anul acesta.

Nebunia cu Samsung Galaxy Note 7

Evident, nu aveam cum să nu trecem pe primul loc nebunia cu Samsung Galaxy Note 7, telefonul care exploda. Cred că acesta a fost cel mai mare eșec Samsung dintotdeauna și iată că am avut parte de o problemă cu care nici un alt producător de telefoane mobile nu s-a confruntat.

Am mai văzut noi baterii care să explodeze sau care să se umfle sau care să se încingă, dar care să explodeze într-un asemenea hal, nu am văzut niciodată. Samsung a fost nevoită să retragă total din procesul de fabricație acest Samsung Galaxy Note 7 după doar 3 luni de la lansare.

Non evoluția designului Sony

Sony a fost întotdeauna genul de companie care a ieșit în evidență cu calitatea designului telefoanelor. Ei bine, în 2016 se pare că designerii japonezi nu au avut deloc inspirație. Ultimele modele scoase pe piață de Sony au fost o dezamăgire totală, nu au avut absolut nimic original.

Toată lumea a acuzat Sony că a copiat modelele din trecut. Telefoanele lor nu sunt urâte dar nu au un design modern, așa cum au așteptat fanii. Eu nu văd bine compania asta dacă în 2017 nu schimbă ceva. Sony se confruntă cu probleme pe piață de ani de zile și cred că începe să piardă lupta.

LG G5 – telefonul modular

După minunatul LG G4, așteptările erau foarte mari. Din păcate, cei de la LG au riscat cu un telefon modular, un concept nou pe piață care din păcate a dezamăgit. De ce a dezamăgit? Pur și simplu modulele erau foarte scumpe și deloc diversificate. Rezultatul? Un telefon-concept care nu s-a vândut și care va trece pe lista telefoanelor ciudate din istoria Android.

Ceasurile inteligente

2016 a fost anul care a îngropat pentru totdeauna piața smartwatch. Și nu a venit cineva să reducă la tăcere aceste dispozitive, ci mai de grabă am putea spune că și-au săpat singure groapa. Designul precar, durata de viață a bateriei destul de redusă, modalitatea de reîncărcare și display-urile destul de primitive au aruncat piața smartwatch într-un colț umbros, din care nu cred că va reveni.

Tu care crezi că a fost cea mai mare dezamăgire Android din anul 2016?

Articole Recomandate

Samsung Galaxy J5 2016 – după 2 ani de utilizare Luna asta s-au făcut 2 ani de când folosesc un Samsung Galaxy J5 2016 și o să fac o mică analiză. Poate mulți dintre voi vă gândiți să cumpărați acest...
8000 de lei un telefon mobil? WTF! Cred că cei de la Apple au luat-o razna, ori au schimbat politica de vânzări. Nu se mai adresează publicului larg, ci doar milionarilor în euro. Compa...
YouTube, încotro cu reclamele? YouTube devine o platformă din ce în ce mai enervantă cel puțin pe telefoanele mobile, acolo unde nu prea poți să fentezi reclamele. Există câteva bro...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here