Home Tutoriale Cum faci site-urile sa se incarce mai repede pe Chrome Android?

Cum faci site-urile sa se incarce mai repede pe Chrome Android?

2132
1

Uneori ai impresia ca paginilor le trebuie o vesnicie ca sa se incarce in special atunci cand vrei cu nerabdare sa afli ceva noutati. Nu ar trebui sa se intample asa… Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa incarci mai repede paginile daca folosesti Chrome pentru Android.

3 setari pentru un browser Chrome mai rapid

  1. Foloseste Chrome Beta. Prima sugestie se leaga de varianta Beta a browserului. Poate ca nu va imbunatati mare branza, insa Google imbunatateste mai continuu browserul si folosind Beta vei primi primul aceste imbunatatiri.
  2. Setarea “Prefetch page resources”. In mod default, setarea este pusa pe Only On Wi-Fi. Trebuie sa treci pe always. Mergi la setarile Chrome – Settings – Privacy – Prefetch page resources.
  3. Chrome Flags. Aici poti incerca ceva experimente in setarile Chrome. Atentie la cel umbli aici intrucat poti face browserul sa nu mai incarce nimic. Scrie “chrome://flags/” in search box-ul Chrome si o sa apara niste setari ce pot fi activate sau dezactivate. Dezactiveaza click delay. Apoi mergi la Maximum tile for interest area si seteaza pe 512. O sa consume mai mult ram dar o sa incarce mai repede.
Previous articleCele mai bune incarcatoare wireless pentru telefonul tau Android
Next articleIn seama cui esti in stare sa lasi o filmare nunta?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

  1. buna seara,aveti cunoștință de ceva dispozitive care amplifică semnalul la telefon?sunt marinar si se mai întîmplă cînd stam la rada sa vedem malul dar semnal la telefon nu pre este.multumesc anticipat.o seara frumoasa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here