SHARE
Samsung Galaxy S7

Lansate în aprilie anul acesta, Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge au devenit destul de rapid cele mai vândute telefoane mobile din lume. Ei bine, după circul cu Samsung Galaxy Note 7, viitorul celor două telefoane mai sus menționate pare unul și mai strălucit.

În linii mari, Samsung nu are de ales, acestea sunt cele două telefoane cu care trebuie să defileze pentru 2016. Fără un Note 7 care să-i mărească profiturile, compania va fi nevoită să tragă de cele două alternative până la ultima picătură de marketing. Și acum să fim serioși, lumea cumpără Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge în continuare, în ciuda incidentelor explozive. Pentru a recupera cele 17 miliarde de dolari pierdere survenită în urma incidentului, va trebui să vândă mult mai bine S7 și S7 Edge.

Mai cred și faptul că Samsung a avut un noroc destul de mare că problema cu Note 7 a apărut în cea de-a doua jumătate a anului, pentru că puțin timp ne mai desparte de Black Friday și (Cyber Monday la americani), două evenimente care vor aduce profituri destul de frumoase în buzunarele companiei sud coreene. Va avea ocazia să-și atenueze paguba cu Note 7.

În plus, pe final de an fie și după Black Friday, aceste două telefoane vor avea niște prețuri destul de frumoase comparativ cu cele din data lansării. De exemplu, deja au scăzut cu aproximativ 20% și cred că pe la final de an, vor scade cu încă vreo 10% față de prețul actual.

Update-ul la Android 7.0 Nougat va fi iarăși un plus important de imagine pentru aceste două dispozitive, care vor primi 100% acest nou sistem de operare.

Așadar, să recapitulăm. Să vedem în linii mari de ce Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge vor face furori pe final de an 2016:

  • Samsung va fi nevoită să vândă cât mai bine pentru a mai diminua din paguba cu Note 7
  • Vor fi prețuri foarte bune de Black Friday
  • Vor fi prețuri bune de final de an comparativ cu prețul de lansare
  • Vor primi Android 7.0 Nougat
  • Sunt per total cele mai vândute telefoane din lume în acest moment

Articole Recomandate

TOP 8 telefoane de clasă medie – august 2018 Numesc telefoane de clasă medie, acele dispozitive Android care costă sub 1000 de lei, mai bine zis pe cele care au un preț cuprins între 500 și 1000 ...
VARĂ INCENDIARĂ – TOP TELEFOANE SUB 500 DE LEI (buget de avarie) Avem parte de o vară incendiară, așa că e momentul să facem și un top incendiar cu telefoane mobile sub 500 de lei. Evident, este un top de mega buget...
Ce așteptări trebuie să ai de la un telefon Android de 1000 de lei? Un smartphone Android care costă 1000 de lei este departe de tot ceea ce înseamnă performanță uluitoare. Discutăm despre niște dispozitive de clasă me...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here