Home Editorial Călătorești și ai un Galaxy S7 Edge? Iată 5 lucruri la care...

Călătorești și ai un Galaxy S7 Edge? Iată 5 lucruri la care trebuie să te aștepți

1761
0
Galaxy S7 Edge

Eu cred că adevărata valoare a unui telefon se dovedește în momentul în care călătorești. Este unul dintre momentele în care poți împinge la limită al tău Samsung Galaxy S7 Edge și poți vedea cu exactitate ce poate să facă. Atunci când ești acasă la adăpostul Wi-Fi, ori a semnalului GSM și GPS, cred că totul e minunat și roz. Iată totuși 5 lucruri interesante pe care le vei surprinde legat de acest telefon dacă vei avea ocazia să călătorești cot la cot cu el…

La ce să te aștepți de la un Samsung Galaxy S7 Edge dacă vrei să călătorești

  1. Are cea mai mare compatibilitate LTE de pe piață. Nu este cea mai interesantă funcție de pe acest telefon, însă vei observa că este compatibil cu foarte multe rețele LTE. Modelul european are vreo 20 de rețele pe care le poate accesa fără probleme.
  2. Are cea mai bună cameră foto de pe piață. Nu degeaba este și cel mai scump telefon de pe piață în acest moment, nu? Poate că alte modele au mai mulți megapixeli de cât acest S7 Edge, însă iată că nu numărul acestora este cel care contează cu adevărat.
  3. Atunci când afară plouă, un telefon rezistent la apă e aur curat. Evident dacă vei călători, vei avea de-a face cu diferite tipuri de clime. Uneori o să plouă iar dacă nu ai un telefon rezistent la apă o să ai probleme destul de mari.
  4. Bateria nu-i așa grozavă. GPS + Bluetooth + trafic de date + alte minuni de aplicații vor avea nevoie de o baterie externă, mai ales că nu vei putea încărca telefonul pe drum sau chestii de genul. Nu te baza pe bateria aceea uriașă de 3600 mAh. E mare doar pentru că e puternic.
  5. Cardul micro SD – de la agonie la extaz. Carul micro SD este foarte bun pentru a mări capacitatea de stocare mai ales când ai un telefon cu memorie internă micuță. Ei bine, pe cât de bun pare ca utilitate pe atât de groaznic poate fi dacă se strică. Tot mai mulți se plâng de problema asta legată de S7 Edge, respectiv telefonul se blochează iar după reboot apare mesajul „SD Card Corrupted”… Mai bine uploadezi totul în Cloud de cât să te bazezi pe cardul micro SD, mai ales că ești în vizită și vrei să ai amintiri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here