Home Editorial S-a spart J6-le după ce am scris despre el că a scăpat...

S-a spart J6-le după ce am scris despre el că a scăpat de la dezastru până acum

1531
0
J6 mort, la priveghi, roboțelul Android îi șade la căpătâi

Fraților, s-a întâmplat nenorocirea. După ce am scris despre acest Samsung Galaxy J6 2018 că este un telefon parcă special construit să-ți alunece din mână și să se prăvălească pe caldarâm, s-a întâmplat evenimentul și ce să vezi, de data aceasta nu am mai fost așa de norocos. S-a spart sticla. Nu știu dacă ne-a făcut cineva de la Samsung farmece întrucât le-am vorbit de rău dispozitivul, dar iată că s-a întâmplat…

Eu unul am avut vreo 3 telefoane Android de la Samsung, dar parcă niciunul nu a fost așa de păgubos precum acest J6 2018. Pe toate celelalte le puteai ține în mână fără să le scapi pe jos, fără să-ți alunece. O să merg în oraș să mă interesez cam cât costă înlocuirea sticlei, deși din câte am auzit de la nenorocoși de breaslă, ar costa undeva la 400 de lei. Păi dacă o fi așa, îi spunem un epic la revedere și cumpărăm un Huawei.

Samsung Galaxy J6 2018 este greu de ținut în mână pentru că designul lui este o combinație proastă de plastic și margini foarte rotunjite. De fapt, dacă mă gândesc mai bine, nici nu știu dacă merită investiția în reparație, cu siguranță o să-mi scape din nou pe jos. Dacă am reușit să-l țin 4 luni fără să-l sparg, e destul de puțin. Voi ce ați recomanda? Să mergem să-l reparăm sau să cumpărăm un Huawei?

Previous articleViața alături de un J6 2018 – de la extaz la agonie și invers
Next articleTelefonul de 21.800 RON. Oare există ceva și mai ridicol?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here