Home Editorial S-a spart J6-le după ce am scris despre el că a scăpat...

S-a spart J6-le după ce am scris despre el că a scăpat de la dezastru până acum

1722
0
J6 mort, la priveghi, roboțelul Android îi șade la căpătâi

Fraților, s-a întâmplat nenorocirea. După ce am scris despre acest Samsung Galaxy J6 2018 că este un telefon parcă special construit să-ți alunece din mână și să se prăvălească pe caldarâm, s-a întâmplat evenimentul și ce să vezi, de data aceasta nu am mai fost așa de norocos. S-a spart sticla. Nu știu dacă ne-a făcut cineva de la Samsung farmece întrucât le-am vorbit de rău dispozitivul, dar iată că s-a întâmplat…

Eu unul am avut vreo 3 telefoane Android de la Samsung, dar parcă niciunul nu a fost așa de păgubos precum acest J6 2018. Pe toate celelalte le puteai ține în mână fără să le scapi pe jos, fără să-ți alunece. O să merg în oraș să mă interesez cam cât costă înlocuirea sticlei, deși din câte am auzit de la nenorocoși de breaslă, ar costa undeva la 400 de lei. Păi dacă o fi așa, îi spunem un epic la revedere și cumpărăm un Huawei.

Samsung Galaxy J6 2018 este greu de ținut în mână pentru că designul lui este o combinație proastă de plastic și margini foarte rotunjite. De fapt, dacă mă gândesc mai bine, nici nu știu dacă merită investiția în reparație, cu siguranță o să-mi scape din nou pe jos. Dacă am reușit să-l țin 4 luni fără să-l sparg, e destul de puțin. Voi ce ați recomanda? Să mergem să-l reparăm sau să cumpărăm un Huawei?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here