Home Editorial Ridicolul nu mai are limite. Samsung Galaxy S10 Plus are 12 GB...

Ridicolul nu mai are limite. Samsung Galaxy S10 Plus are 12 GB RAM

1982
3
12 GB RAM

Eu unul stau și mă întreb unde se va ajunge în această goană a specificațiilor șocante. Dacă astăzi avem telefoane cu 12 GB RAM, probabil peste 2-3 ani, serverele din Data Center vor fi înlocuite cu telefoane Android. Deci s-a ajuns la un ridicol mai mult decât extrem în contextul în care se cer atenție, 7 sau chiar 8 mii de lei pentru un asemenea dispozitiv. Cu ce naiba te ajută 12 GB RAM? De la 4-5 GB în sus, hai 8 să zicem așa, dus la extrem, nu mai simți nicio diferență pentru că nu ai efectiv ce să faci cu 12 GB.

Cred că cei de la Samsung doresc să „combată” cumva telefoanele Apple cu prețuri ridicole și neavând ce să mai pună prin dispozitivele Android, au început să le încarce cu ce au prin curte cum se spune. Editare video? Ce naiba poți să faci cu 12 GB RAM pe un telefon? Am spus de multe ori faptul că acești producători de telefoane mobile se îndreaptă către o direcție tare greșită.

Degeaba pui în telefon rami dacă utilizatorul n-are la cel să-i folosească, și degeaba investești în cercetare și aduci pe piață procesoare de ultimă generație dacă producătorii de aplicații Android nu-și optimizează aplicațiile din punct de vedere al consumului de resurse. Deja, telefoanele Android de top încep să capete specificații demne de un calculator de gaming, nicidecum demne de un dispozitiv cu care nu faci altceva decât să stai pe Facebook, ori să mai faci vreo poză din când în când. Voi ce părere aveți despre aceste telefoane cu specificații ridicole? Le puteți găsi o utilitate?

3 COMMENTS

  1. Oricum android a depășit de când a apărut iOS “Apple”. Apple a depășit Samsung doar la preț în rest nu e bun doar sa te enerveze și să îl spargi că sa îți cumperi altul.

  2. Appel este un telefon de o mie de ori mai bun decat samsung. deja samsung exagereaza. eu folosesc appel si sunt multumit. samsung 10+dezamagitor. daca aveti samsung note 9 pastrati-l acesta este super ok.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here