Home Review Review Sony Xperia Z4, tableta fara defect

Review Sony Xperia Z4, tableta fara defect

1684
0

Sony este un standard de calitate in orice domeniu, incepand cu domeniul muzicii si terminand cu cel al telefoanelor mobile. Ultima tableta a celor de la Sony se numeste Xperia Z4 si a fost prezentata in cadrul MWC 2015 din Barcelona.

Desi aparent pretul pentru aceasta tableta este destul de mare, se anunta undeva la 649 euro pentru varianta 4G cu 32 GB memorie interna, sunt sigur ca aceasta tableta va merita pana si ultimul cent. O sa o vedem pe rafturile magazinelor virtuale incepanad cu iunie 2015, insa ziua exacta inca nu a fost anuntata.

Daca te uiti la aceasta tableta asezata pe o masa de exemplu, o sa observi ca este extraordinar de subtire. Ca si greutate, nu depaseste 393 grame si este cu 46 de grame mai usoara de cat sora ei mai in varsta Xperia Z2. Display-ul este de 10.1 inch 2k, cu o rezolutie de 2560 x 1600 pixeli. Aceasta rezolutie spune totul despre tableta, pret si lumea Sony. Contrastul si culorile sunt foarte bune datorita tehnologiei Sony numita “X-Reality for Mobile”.

Aceasta tableta va putea fi achizitionata impreuna cu o tastatura bluetooth optionala cu ajutorul careia puteti transforma tableta intr-un netbook veritabil.

Versiunea de Android anuntata pentru acest device este Android 5.0.2 Lollipop.

Cat despre performanta, tableta vine cu un procesor Snapdragon 810, procesor care risipeste orice urma de lag in ciuda rezolutiei ridicole. Doua camere: una de 8.1 Mpx pe spate si una de 5Mpx pe fata. Din pacate, spre dezamagirea noastra, camera de pe spate nu vine cu flash led, asa ca pozele in spatii prost iluminate nu vor fi extraordinare.

Bateria: 6000mAh. Nu se stie exact cat o sa tina aceasta baterie, insa cei de la Sony afirma faptul ca o sa tina cu mult peste cea de la tableta Z2.

Din punctul meu de vedere, aceasta tableta o sa fie un real succes pentru ca exista o cerere pe piata de dispozitive foarte performante, iar un display 2k intr-o tableta care nu sacadeaza e imposibil sa nu intre in topuri.

 

sony_xperia_z4_tablet_front sony_xperia_z4_tablet_volume sony_xperia_z4_tablet_setting

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here