SHARE
Relocarea locuințelor

Relocarea locuințelor este un concept care în ultimii 5 ani a început să prindă și în România. Nu e de mirare, pentru că are la bază foarte multe avantaje. În primul rând, să explicăm un pic termenul „relocare” pentru că pentru unii s-ar putea să sune ciudat. Relocarea locuințelor reprezintă mutarea cu ajutor specializat, prin intermediul companiilor. Atunci când ne mutăm, avem obiceiul să ne chemăm rudele și prietenii să ne ajute la cărat, vorbim cu Nea Vasile care are o dubă să vină sâmbătă să ne ajute la transport și așa mai departe. Ei bine, în ultimii ani serviciile de relocări locuințe au început să prindă teren întrucât contra unei sume de bani scapi de întregul proces de mutare. Nu mai trebuie să organizezi tu nimic, nu mai trebuie să cari tu nimic, nu mai trebuie să cauți tu mașină cu care să se efectueze transporturile către noua locație.

Serviciile de relocări locuințe prin intermediul companiilor precum www.moveout.ro  au început să prindă și din cauza avantajelor secundare care nu sunt deloc puține la număr și care rezolvă anumite problemuțe destul de agasante. O să trecem în revistă câteva dintre aceste mici avantaje pe care le ai dacă alegi să plătești o firmă să te mute în loc să te ocupi singur de operațiune.

Relocarea locuințelor – mici avantaje pe care ți le oferă profesioniștii în mutări

  • Vei primi cutii pentru depozitarea lucrurilor mărunte. Nu știu câți dintre voi ați avut oroarea să vă mutați singuri până acum, fără ajutor specializat, însă mai mult ca sigur ați văzut cât de dificil este să faci rost de cutii. Magazinele nu vor să-ți dea pentru că ori le aruncă zilnic, ori le strâng pentru a le duce la reciclat și a mai recupera niște bani.
  • Mobila va fi ambalată în timpul transportului. Un lucru foarte bun la care nu mulți se gândesc. Majoritatea celor care se mută „în regie proprie” pun claie peste grămadă mobila în dubă și apoi constată că s-a spart o oglindă, s-a rupt o ușă pe la mobilier și așa mai departe. Companiile de mutări ambalează mobila astfel încât să ajungă în siguranță.
  • Mobila va fi montată dacă se va demonta. E destul de important ca mobila demontată să fie pusă pe poziție și montată înapoi în aceeași zi în care te muți. Poți să faci chestia asta și singur dacă te pricepi și dacă ai vreme dar bănuiesc că numai de montat mobilă nu o să mai ai chef la final de zi. Companiile de specialitate oferă acest serviciu de montare/demontare.
  • Scapi și de mobila foarte grea. Dacă ai în casă mobilă de pe vremea haiducilor, mai mult ca sigur nu se poate demonta și mai mult ca sigur nu poate fi transportată pe scări. Companii de specialitate precum moveout.ro îți pun la dispoziție lifturi cu care mobila poate fi scoasă pe geam astfel încât să reușești totuși să te muți fără probleme.

Și exemplele pot continua, însă cred că m-am făcut înțeles. Din punctul meu de vedre, nu există motive pentru care ar trebui să te încăpățânezi să te muți de unul singur. Avantajele pe care le primești atunci când apelezi la specialiști sunt mult, mult mai tentante.

Articole Recomandate

De ce nu mai cumpăr adidași de la magazinele din oraș Ultima dată am cumpărat niște adidași de la un cunoscut magazin din oraș și m-au ținut cam o lună. Nu erau „de firmă” dar nici chinezării nu păreau, c...
Cum să-ți încarci bateriile pentru noul an? 2019 trebuie să înceapă în forță și din păcate, cele maxim 2 săptămâni pe care le avem de obicei libere cu ocazia sărbătorilor de iarnă sunt insuficie...
Înlocuiește unitatea optică învechită cu un caddy laptop modern! Utilitatea unui caddy laptop se cunoaște de tot mai mulți posesori de computere portabile: hard disk-ul unui laptop este montat în respectivul suport ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here