SHARE
sejur

De fiecare dată m-am întrebat care este momentul prielnic pentru a prinde un sejur ieftin și am ajuns la concluzia că la granița dintre iarnă și primăvară, prețurile și ofertele sunt cele mai tentante. Dacă nu mă crezi,  vezi la J’info Tours oferta de sejururi ieftine. Cu câteva sute de euro, nu mai mult de trei, poți să ai parte de cazare de calitate și chiar tururi ale celor mai importante țări din UE.

Nu știu de ce sunt prețurile așa mici acum, probabil că se deschide sezonul iar la început, așa trebuie promovate ofertele. Probabil că dacă nu ar începe cu prețurile mici, nimeni nu ar cumpăra nimic în această perioadă în materie de turism. Toți ar aștepta până în ultima clipă. Așa, oamenii oferă reduceri pentru a asigura rulajul și gradul de ocupare pe vară.

Dacă nu ești genul interesat de sejururi, poți la fel de bine să cauți cazare în Sinaia la hotel Cumpatu. Deși pare să fi trecut perioada muntelui, vă asigur că nu este deloc așa. Muntele-i frumos indiferent câtă zăpadă este afară. În plus, Sinaia este unul dintre cele mai frumoase orașe stațiune montană pe care România le are și vă asigur că este plin și pe timpul verii.

Vara oamenii se duc la munte pentru a scăpa de arșița soarelui, iarna se duc la munte pentru a schia și pentru a spune ceva povești la gura sobei din stațiune. Clipele petrecute alături de cei dragi la munte sunt incredibile și vă asigur că dacă veți merge o dată la Sinaia, nu vă veți mai putea despărți de acel oraș cu una cu două. Veți vrea să reveniți indiferent de anotimp. Nu va conta că-i vară…

Nu cred că este prea devreme să te gândești la un sejur sau la o mini vacanță pe la munte. Niciodată nu e prea devreme sau prea târziu atunci când vine vorba despre munte sau vacanțe, concedii. Că vorba aia, muncă muncă și iar muncă, iar la noi nu ne prea mai gândim deloc. Rezervați-vă din timp sejururile și vacanțele  și veți vedea că nu o să vă pară rău.

Articole Recomandate

Cât de mult contează prețul atunci când ai nevoie de foraje puțuri de mare adânc... Puțurile săpate la mare adâncime deși sunt mai costisitoare, aduc după sine o apă de foarte bună calitate. De asemenea, aceste foraje sunt oarecum imp...
Câți bani poți face cu o investiție în Ethereum? Investițiile în Ethereum (una dintre cele mai importante monede virtuale  din lumea crypto) sunt pe val. Chiar dacă nu discutăm despre Bitcoin, despre...
Cum trebuie să fie buchetul de trandafiri perfect? Atunci când vrei să faci impresie bună dăruind flori, cu siguranță începi să cauți într-o florărie online cel mai frumos buchet de trandafiri. De ce î...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here