Home Aplicatii Android Plantronics Hub – sau de ce dispozitivele de top merită banii

Plantronics Hub – sau de ce dispozitivele de top merită banii

2260
0
Plantronics Hub

Dețin o cască Bluetooth Plantronics Voyager Edge de mai bine de 8 luni și în acest timp am învățat destul de multe lucruri despre dispozitivele de top. Ce înseamnă de top? Adică sunt destul de scumpe încât să te facă să spui „nu aș da niciodată atâția bani pe așa ceva”

Ei bine, dacă cumva totuși te înduri să scoți 500 de lei din buzunar pentru această cască, nu o să îți pară rău. Funcțiile pe care le are, foarte avansate, aspectul ultramodern și calitatea de construcție or să te facă să jubilezi… E o casă Bluetooth extraordinară căreia i-am făcut un review detaliat după ce am cumpărat-o, îl puteți accesa dând click pe linkul din primul rând.

Aplicația Plantronics Hub

Aplicația Plantronics Hub este o aplicație gratuită ofertă de cei de la Plantronics și este modul prin care poți activa și dezactiva diverse funcții, diverși senzori ai căștii pe care o deții. Suportă o sumedenie de dispozitive Bluetooth ale producătorului, nu e strict pentru Voyager Edge.

Screenshot_2016-03-24-09-19-03

Plantronics Hub – Funcții utile

De cum ai conectat casca la aplicație, primești informații importante precum timpul cât poți vorbi până să se descarce, în minute. Să știți că este destul de precisă exprimarea, dacă spune că mai ai 6 ore de convorbiri, 6 mai ai, cu condiția să nu fie activată funcția HD Voice. Atunci nu o să mai vezi cifre de-astea interesante, mai mult de 4 ore nu o să poți vorbi.

HD Voice

HD Voice este funcția prin care casca Bluetooth consumă mai multă energie pentru a oferi o calitate a sunetului HD, adică mult mai bună. Din 6 ore veți vorbi doar 4 și puteți activa această setare din aplicația Plantronics Hub. Mergeți pur și simplu la Settings dacă știți că aveți o cască ce suportă așa ceva. Țineți cont că setările se schimbă în aplicație în funcție de modelul de cască conectat.

 

Find MyHeadset

Unora li se poate întâmpla să piardă casca Bluetooth Plantronics. Ok, nu e nimic ciudat pentru că sunt dispozitive destul de mici. Cu ajutorul funcției Find MyHeadset, puteți încerca să găsiți casca prin două moduri:

  • Prin emiterea unui sunet strident în difuzorul căștii. Dacă e în apropiere o puteți auzi destul de ușor dacă este liniște deplină. Poate aveți baftă și se ascunde sub hârtiile de pe birou.
  • Prin indicarea pe Google Maps a locațiilor unde ai folosit casca Poți vedea unde ai efectuat apeluri, iar faptul că îți arată ultima operațiune te poate ajuta să găsești casca. Poate a rămas în locul în care ai folosit-o ultima oară. Păcat că nu are ceva receptor GPS ca să o găsească direct…

Screenshot_2016-03-24-09-19-29 Screenshot_2016-03-24-09-22-21

Settings

Aici veți găsi setările căștii Bluetooth. După cum spuneam, acestea diferă în funcție de cască dar dacă aveți ceva de top precum Plantronics Voyager Edge, de la Settings puteți alege limba în care casca vă vorbește și vă acceptă comenzile, puteți dezactiva sau activa diferite alerte, puteți activa sau dezactiva senzorii, activa HD Voice, etc.

Screenshot_2016-03-24-09-23-12 Screenshot_2016-03-24-09-23-20

Buttons & Lights

Practic, este ceea ce lipsește din cutia produsului și anume un manual de utilizare. Eu unul am fost surprins să văd că în cutia căștii, o cască de 500 de lei nu există un manual de utilizare. Probabil cei de la Plantronics au renunțat la el pentru a face economie, pentru a salva un copac. Au presupus că cine cumpără asemenea dispozitiv oricum va instala aplicația Plantronics Hub.

Screenshot_2016-03-24-09-23-34

Plantronics Hub – Concluzie

Plantronics Hub este  mai mult de cât o aplicație Android, este modul în care controlezi setările căștilor Bluetooth de la Plantronics și cred că acesta este motivul pentru care este un soft atât de stabil, simplu și la obiect, cu care îți faci treaba și care te ajută dacă cumva pierzi dispozitivul. Se vede că s-a investit destul de mult în această aplicație.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here