Oura, compania finlandeză care produce tehnologie în domeniul medical a lansat oficial ultimul dispoziitv inteligent, Oura Ring 4. Lansarea a avut loc joia trecută iar acest inel inteligent din titan poate fi cumpărat în 6 culori diferite. Ca și competitor direct, Oura Ring 4 se bate cu Samsung Galaxy Ring.
Oura Ring 4 – Ce știe să facă mai exact?
Oura Ring 4 este echipat cu tehnologia Smart Sensing capabilă să îmbunătățească interpretarea stării generale de sănătate. Acesta se adresează clienților care doresc să afle la orice oră detalii avansate legate de modul în care se simt de-a lungul zilei.
Oura Ring 4 – Prețuri și disponibilitate
Oura Ring 4 costă undeva la 350 de euro, vine în 12 dimensiuni diferite cuprinse între 4 și 12 iar ca și culori clienții pot alege între Black, Brushed Silver, Gold, rose Gold, Silver și Stealth. Potrivit Oura, primele inele vor fi expediate în Europa începând cu data de 15 octombrie anul acesta.
Oura Ring 4 – Specificații
Material: inelul este făcut din titan hipoalergenic și este proiectat să fie rezistent la apă, rezistând până la o adâncime de 100 de metri.
Senzori: inelul are senzori care folosesc LED-uri roșii și verzi pentru a citi nivelul oxigenului din sânge în timpul somnului, bătăile inimii , variația bătăilor inimii și variația ratei de respirație.
Baterie: bateria acestui dispozitiv este absolut impresionantă, inelul poate funcționa până la 8 zile cu o singură încărcare. Timpul necesar încărcării este de 120 de minute potrivit celor de la Oura.
Încărcător: inelul vine cu propriul încărcător specific, acesta necesită un cablu de alimentare USB-C doar.
Conectivitate: suportă Bluetooth Low Energy pentru o conexiune care nu consumă aproape deloc energie.
Aplicația Oura
Aplicația Oura prin intermediul căreia se citesc datele transmise de inel a fost și ea îmbunătățită. Acum oferă date despre nivelul de stres resimțit de organism, activitățile fizice întreprinse și performanțele sexuale. Aplicația este compatibilă atât cu sistemul de operare Android dar și cu iOS.
Conflictul dintre Israel și Liban, în special prin intermediul grupării Hezbollah, este parte dintr-o serie de tensiuni regionale complexe ce implică și Fâșia Gaza și alte actori precum Iranul. Acest conflict s-a intensificat semnificativ în 2024, în contextul amplificării operațiunilor militare israeliene în Liban și al implicării Hezbollah în răspunsuri armate.