Home Diverse Am gasit un furtun spiralat de calitate pe internet, dupa 2 zile...

Am gasit un furtun spiralat de calitate pe internet, dupa 2 zile de cautari

1250
0

Aveam nevoie de un furtun spiralat pentru o vulcanizare a unchiului meu. Omul a deschis o vulcanizare de curand si avea niste furtune spiralate cumparate din oras, ieftin si mult asa cum ii place romanului. Problema este ca scapau aer pe la capete si nu aveai ce sa le faci. Pur si simplu nu cred ca am vazut vreodata un lucru ieftin care sa te tina mai mult de cati bani dai.

Unchiul meu este genul de om crescut de Ceausescu si invatat cu ieftin si mult, insa cu ocazia aceasta s-a lecuit si el ce inseamna acest ieftin. Era frumos daca apuca sa deschida cu mare fast si pompa si sa nu poata sa umfle nici macar un cauciuc. Eu prima data am auzit ca fasaia ceva acolo dar m-am gandit ca e ceva normal, sa fasaie lucruri intr-o incapere ce rezuma o vulcanizare.

Afacerea romanului se inchide singura dinainte de a fi lansata

Cand am intrebat care-i baiul cu fasaitul, am aflat ca nu are voie sa fasaie nimic acolo. Furtunele spiralate erau de vina asa ca trebuiau inlocuite. Ce-i mai ciudat este faptul ca nu s-a umflat nici macar o roata cu ele. Asta e chiar de ras, s-au defectat ambele inainte sa apuci sa le folosesti o data. Asta inseamna ieftin si mult, asta inseamna sa pornesti cu stangul o afacere.

Am cazut de acord cu unchiul meu sa cautam pe internet un furtun spiralat pret. Eu nu mai am incredere in ceea ce se vinde in oras dupa ce am vazut acele furtune. Pana la urma, fiecare cumpara de unde vrea, insa atata timp cat ai de gand sa te ocupi de o afacere serioasa, ieftineaua nu are ce cauta in calculele tale. Evita pe cat posibil chinezaria si ieftineaua.

De unde am cumparat furtune spiralate la pret bun si de calitate

Am cautat pe net aceste furtune si am gasit pe Tehnovest.ro, la un pret destul de bun. De fapt, am ras copios pe seama unchiului meu cand am observat ca erau de calitate dar un pic mai scumpe fata de ieftineaua cumparata din oras. Asta inseamna sa nu te interesezi, asta inseamna sa bagi capul in pamant si sa mergi asa pana cand te lovesti de ceva copac ce-ti iese in cale.

Oamenii sunt destul de slab informati si cred ca aici e cauza principala pentru care unele afaceri se scufunda dinainte de a incepe. E nevoie de putina inteligenta si deschidere, si sa nu uitam de faptul ca in Romania anului 2015, internetul aduce intotdeauna cel mai bun raport calitate – pret, nu magazinele din oras care au de platit chirii scumpe si angajati multi ale caror salarii implica un +50% catre stat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here