Home Stiri Moto Z va înlocui Moto X – Tech World 2016

Moto Z va înlocui Moto X – Tech World 2016

1174
0
moto Z

Seria Moto Z a fost în sfârșit dezvăluită la Tech World 2016, aducând detalii vitale despre succesoarele seriei Moto X. Lenovo, compania care deține în acest moment Motorola, a anunțat nu doar 2 variante principale pentru această serie, dar și niște accesorii modulare pentru ele numite Moto Mods.

Când va ajunge pe piață seria Moto Z

În luna septembrie Moto Z Droid și Moto Z Force Droid vor ajunge pe piața internațională, deși vor ajunge mai devreme în SUA, chiar din această vară. Se pare că Lenovo are un obicei în a lansa anapoda telefoanele, seamănă cu Sony. Prețurile vor fi decente și chiar dacă în acest moment nu știm cât vor costa, dacă facem o analogie cu Moto X Pure Edition, pentru seria Z se prevede un preț cu 10-15% mai mare doar.moto-z-w782

Accesoriile modulare pentru Moto Z

Dispozitivele Moto Z vin cu senzori de amprentă și o serie de pini care le va permite să se conecteze la accesoriile Moto Mods. Aceste Moto Mods sunt ceva absolut nou din partea Motorola și dacă stăm să ne gândim mai bine, vor face concurență lui LG G5. Iată care sunt accesoriile modulare:

  • Boxă JBL SoundBoost – o boxă portabilă care se conectează la telefon
  • Proiector Moto InstaShare – un mic proiector ce poate fi folosit pentru imagini și video
  • Baterii externe
  • Moto Style Shell – abțibilduri magnetice care pot personaliza telefonulmoto-mods-w782

Specificații Moto Z

Telefoanele Moto Z vin cu un display de 5.5 QHD, procesoare Qualcomm Snapdragon 820 și 4 GB RAM. Există de asemenea variante de 32/64 GB memorie internă pentru ambele modele și slot pentru card MicroSD. Camera principală va fi de 13 Mpx iar cea din față de 5 Mpx pentru Moto Z Droid, în timp ce modelul Force va avea o cameră ceva mai mare pe spate, de 21mpx. Bateria de pe Force Droid va fi de asemenea una destul de mare, de 3500 mAh.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here