Home Aplicatii Android Microsoft Word, PowerPoint si Excel disponibile si pentru Android

Microsoft Word, PowerPoint si Excel disponibile si pentru Android

1420
0

In sfarsit a aparut Microsoft Office pentru dipozitivele Android. A durat putin ce-i drept, desi astazi, Office Suite este disponibila de ceva vreme. Cu toate acestea, era nevoie si de Microsoft Word. Excel si PowerPoint.

Lipsa Microsoft Office de pe piata Android a permis altor developeri sa faca ceva bani, insa in final, batranul Microsoft Word si-a facut aparitia in peisaj umpland.

Cerinte de instalare Microsoft Office pentru Android

Cei care vor sa foloseasca cele 3 aplicatii de la Microsoft au nevoie  de un dispozitiv cu cel putin 1 gb Ram si Android 4.4 KitKat. Dupa ce instalezi aplicatiile ti se va cere sa iti faci un cont Microsoft, insa nu este obligatoriu.

Cat vom plati pentru cele 3 aplicatii Microsoft Office

Ei bine, nu vom plati nimic. Poti inregistra si o licenta gratuita – free license. Aceasta licenta gratuita este destinata instalarii personale sau business, dar din pacate, tot vei fi nevoit sa platesti pentru o subscriptie Office 365 pentru a utiliza la capacitate maxima cele 3 aplicatii.

Ce inseamna o subscriptie Office 365

O subscriptie Office 365  iti va permite sa instalezi Microsoft Office si pe PC sau Mac si iti va da si 1 TB de stocare pe OneDrive. Licentele gratuite pentru aplicatia Android iti permit sa te conectezi la Google Drive, Dropbox si OneDrive.

Preturile pentru subscriptia Office 365 incep de la 7$ pe luna si iti ofera accesul aplicatiei pe telefon, tableta sau laptop / computer.

In concluzie, atata timp cat ai o subscriptie Office 365 activa, te vei putea bucura si de aceste versiuni de Microsoft Word, Microsoft Excel si Microsoft PorwePoint adresate dispozitivelor Android. Aplicatiile sunt cu licenta gratuita, insa nu le poti folosi daca nu ai si o licenta pentru Office 365. Este metoda de marketing a celor de la Microsoft si din pacate nu avem ce face.

 

Previous articleAsus Zenfone 2 – bestia cu 4 GB Ram
Next articleTarifele de ROAMING , eliminate din 2017 in intreaga Uniune Europeana
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here