SHARE

Astazi va prezentam cele mai bune jocuri pentru luna septembrie . Desi multi nu sunt asa familiarizati cu jocurile Android, cu siguranta o sa gaseasca delectare in cele de mai jos.

  1. Dungeon Boss. Disuctam despre un dungeon crawler in adevaratul sens al cuvantului. Trebuie sa te lupti si sa iti croiesti drum prin asa numitii regi ai temnitelor la finalul fiecarui nivel. Fii biruitor la final de runda si vei primi galbeni si gems pentru a-ti upgrada armele.
  2. Este unul dintre cele mai frumoase jocuri Android si este conceput de cei care au facut si Dead Tigger 1 si Dead Tigger 2. Este un joc nou, un zombie shooter cum nu am mai intalnit. Curata strazile New York-ului de zombii si evita apocalipsa.
  3. Pokemon Shuffle. Este un puzzle gratuit dezvoltat de The Pokemon Company – aceeasi companie din spatele Pokemon RPG pentru Game Boy. Este primul joc Android Pokemon care se lanseaza inafara Japoniei.
  4. Tiki Taka Soccer. Am vazut destule jocuri de fotbal Android pana acum, insa acest joc e mai mult de cat ceea ce pare. Gameplay-ul este extraordinar si adaptat pentru touchscreen- foarte important.
  5. Nub’s Adventure. Unul dintre cele mai bune jocuri pixelate care sunt in voga in ziua de azi. Este 2d si il controlezi pe Nub, care vrea sa isi recnstruiasca a lui casa daramata de Reds – Rosii. Te vei intalni si cu cativa bosi care vor incinta si mai mult atmosfera.
  6. Hitman: Sniper. Legendarul lunetist Hitman 47 intra in actiune. E a doua oara cand apare pe Android si de data aceasta ai la dispozitie o galerie cu arme de unde poti sa alegi. Le deblochezi pe masura ce ucizi…

 

Articole Recomandate

Table Tennis Touch – unul dintre cele mai bune jocuri Android ale anului 2... Am jucat într-una Table Tennis Touch pe final de an, atunci am descoperit eu minunăția asta de joculeț care este capabil să ofere adrenalină și specta...
TOP 5 jocuri de car parking Nu știu vouă, însă mie îmi plac la nebunie jocurile Android cu mașini pe care trebuie să te chinui mai mult sau mai puțin să le parchezi în zone care ...
3 jocuri anti stres extraordinare În societatea modernă, există zile în care stresul atinge cote maxime. Avem parte de stres acasă, în trafic, la joburile din ce în ce mai instabile și...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here