Home Jocuri Android Jocurile Android ale lunii septembrie

Jocurile Android ale lunii septembrie

1424
0

Astazi va prezentam cele mai bune jocuri pentru luna septembrie . Desi multi nu sunt asa familiarizati cu jocurile Android, cu siguranta o sa gaseasca delectare in cele de mai jos.

  1. Dungeon Boss. Disuctam despre un dungeon crawler in adevaratul sens al cuvantului. Trebuie sa te lupti si sa iti croiesti drum prin asa numitii regi ai temnitelor la finalul fiecarui nivel. Fii biruitor la final de runda si vei primi galbeni si gems pentru a-ti upgrada armele.
  2. Este unul dintre cele mai frumoase jocuri Android si este conceput de cei care au facut si Dead Tigger 1 si Dead Tigger 2. Este un joc nou, un zombie shooter cum nu am mai intalnit. Curata strazile New York-ului de zombii si evita apocalipsa.
  3. Pokemon Shuffle. Este un puzzle gratuit dezvoltat de The Pokemon Company – aceeasi companie din spatele Pokemon RPG pentru Game Boy. Este primul joc Android Pokemon care se lanseaza inafara Japoniei.
  4. Tiki Taka Soccer. Am vazut destule jocuri de fotbal Android pana acum, insa acest joc e mai mult de cat ceea ce pare. Gameplay-ul este extraordinar si adaptat pentru touchscreen- foarte important.
  5. Nub’s Adventure. Unul dintre cele mai bune jocuri pixelate care sunt in voga in ziua de azi. Este 2d si il controlezi pe Nub, care vrea sa isi recnstruiasca a lui casa daramata de Reds – Rosii. Te vei intalni si cu cativa bosi care vor incinta si mai mult atmosfera.
  6. Hitman: Sniper. Legendarul lunetist Hitman 47 intra in actiune. E a doua oara cand apare pe Android si de data aceasta ai la dispozitie o galerie cu arme de unde poti sa alegi. Le deblochezi pe masura ce ucizi…

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here