Home Editorial Intrebari frecvente inainte de o reparatie a telefonului

Intrebari frecvente inainte de o reparatie a telefonului

1447
0
reparatie

Telefonul mobil este pentru unii mai mult decat o investitie necesara, mai mult decat un device cu multiple functii. Insumeaza secrete, fisiere, dezvaluie mai multe despre proprietar decat am putea crede. Aparte de aproape obsesia de a nu lasa telefonul pe mana oricui, daca intervine nevoia de o reparatie exista atata de multe framantari si dileme.

Daca esti in situatia de a alege din lista de reparatii Samsung Galaxy S8 Plus sau cele aferente unui model recent de iPhone, cu atat mai mult te vei gandi de doua ori pana cand sa accepti termenii. Pentru ca pe masura investitiei in telefon este si investitia in reparatie, totul trebuie sa merite. Iata si cateva intrebari pe care sa nu le omiti in selectia service-ului potrivit nevoilor tale.

#1 Ce piese se folosesc pentru reparatie?

Daca te axezi pe ideea de ieftin, atunci rezultatul ca si calitate va fi de asemenea la un nivel scazut. De asemenea, risti ca partea functionala a telefonului sa fie afectata. Trebuie sa te asiguri ca in momentul reparatiei telefonul va primi piese de calitate, originale. Chiar daca va insemna sa astepti pana cand vor fi piesele disponibile, merita sa adopti un astfel de plan.

#2 Pot fi prezent in momentul reparatiei?

Cum nu ai incredere in nimeni si in nimic, iti vei dori poate sa ai un soi de control asupra situatiei. Nu te sfii sa ceri asa ceva pentru ca un service care ofera calitate nu are nimic de ascuns. Ba chiar sunt si cei care iti ofera sansa de  a privi reparatia sau de a urmari live prin intermediul sistemului din dotare. Vei putea vedea munca migaloasa si faptul ca piesele sunt inlocuite, ca nu esti pacalit cu absolut nimic.

#3 Ce reputatie are service-ul ales.

Desigur ca unele probleme pe care ti le pui vor fi anulate de reputatia si increderea pe care o acorzi celui care repara. Nu trebuie insa sa te mai fi confruntat cu probleme ale telefonului pentru a merge cu incredere la o anumita persoana, respectiv la un anume service. Din fericire, online-ul este atat de bogat in informatii incat poti afla rapid ce se spune despre un service. Cauta astfel review-uri care sa iti fie folositoare.

#4 Se ofera garantie pentru munca prestata?

Un service care pune accent pe calitate desigur ca va trebui sa ofere o garantie pentru reparatii. Daca acest lucru nu se intampla, trebuie sa iti pui semne de intrebare. Spre exemplu, un service precum Glassgsm ofera garantie de 90 de zile. Asta iti va da cu mult mai multa incredere ca munca depusa este una buna si ca reparatia merita investitia.

Poate ca povestea aceasta se poate rezuma cel mai usor la nevoia de reparatie rapida, insa fara sa fie afectata calitatea. Graba nu trebuie insa sa strice treaba, cum spune o vorba din popor. De telefon ai nevoie la fiecare pas, astfel ca nu iti permiti sa astepti prea mult pana cand sa il ai functional din nou. Ofera si un feedback dupa o experienta pozitiva, sa stie si altii la cine sa apeleze!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here