SHARE
Huawei Mate 10 Pro

Huawei duce un pas mai departe ideea de inteligență artificială prin intermediul noului cip Kirin 970. Întrebarea este dacă această inteligență artificială chiar funcționează pentru că de ani de zile tot auzim despre acest concept, însă rezultatele reale sunt destul de slabe, destul de banale.

Ei bine, se pare că producătorul chinez vrea să demonstreze faptul că acest cip Kirin 970 poate să aducă în prim plan mult mai clar ideea de inteligență artificială și a atașat un Huawei Mate 10 Pro de un Porsche Panamera, mașină condusă pe un teren cu obstacole doar de acest dispozitiv.

Evident, pe lângă telefonul Huawei Mate 10 Pro, mașina a mai fost echipată cu:

  • Un DSLR plasat pe bord pentru o vedere cât mai bună
  • Un sistem video ce trimite imaginile la teflon
  • Un sistem Wi-Fi care primește comenzile de la telefon
  • Un sistem hidraulic pentru pedale și volan

Mașina a parcurs o distanță de 100 de metri cu o viteză medie de 5 km/h, traseu în care telefonul Huawei Mate 10 Pro a identificat câteva obstacole. Utilizatorii primeau mesaje de la mașină înainte de teste cu indicații: să meargă înspre stânga sau înspre dreapta la apariția unui obstacol.

Acest întreg test a fost pus la cale în doar trei săptămâni ceea ce demonstrează faptul că zilele în care vom folosi telefoanele mobile și în deplasarea cu autoturismul, nu sunt deloc departe.

Articole Recomandate

Synaptics anunță primul senzor de amprentă integrat în display Synaptics este una dintre companiile de top din domeniul tehnologiei biometrice, iar zilele trecute tocmai ce-au venit cu o știre bombă: senzorul pent...
Samsung Galaxy S8/S8+ vor primi Android Oreo la finalul lunii ianuarie A trecut ceva vreme de când Samsung a lansat programul de testare Beta pentru Android 8.0 Oreo pe dispozitivele S8 și S8+. Întrebarea de bază este cân...
Fiți pe fază, vine jocul Harry Potter AR de la Niantic Labs Cei de la Niantic Labs au confirmat faptul că Harry Potter: Wizards Unite se află în dezvoltare, în timp ce au oferit câteva detalii despre acțiunea d...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here