SHARE
Huawei Mate 10 Pro

Huawei duce un pas mai departe ideea de inteligență artificială prin intermediul noului cip Kirin 970. Întrebarea este dacă această inteligență artificială chiar funcționează pentru că de ani de zile tot auzim despre acest concept, însă rezultatele reale sunt destul de slabe, destul de banale.

Ei bine, se pare că producătorul chinez vrea să demonstreze faptul că acest cip Kirin 970 poate să aducă în prim plan mult mai clar ideea de inteligență artificială și a atașat un Huawei Mate 10 Pro de un Porsche Panamera, mașină condusă pe un teren cu obstacole doar de acest dispozitiv.

Evident, pe lângă telefonul Huawei Mate 10 Pro, mașina a mai fost echipată cu:

  • Un DSLR plasat pe bord pentru o vedere cât mai bună
  • Un sistem video ce trimite imaginile la teflon
  • Un sistem Wi-Fi care primește comenzile de la telefon
  • Un sistem hidraulic pentru pedale și volan

Mașina a parcurs o distanță de 100 de metri cu o viteză medie de 5 km/h, traseu în care telefonul Huawei Mate 10 Pro a identificat câteva obstacole. Utilizatorii primeau mesaje de la mașină înainte de teste cu indicații: să meargă înspre stânga sau înspre dreapta la apariția unui obstacol.

Acest întreg test a fost pus la cale în doar trei săptămâni ceea ce demonstrează faptul că zilele în care vom folosi telefoanele mobile și în deplasarea cu autoturismul, nu sunt deloc departe.

Articole Recomandate

Aplicația ING Pay – conceptul care ne face și pe noi să ne simțim în rând ... După ce șmecherii de la ING au anunțat lansarea aplicației ING Pay, am zis s-o încerc și eu. Aveam NFC la telefon și am intrat în contul de HomeBank s...
LG V40 – telefonul Android care va avea 5 camere foto Strategia lansărilor celor de la LG e oarecum dificil de anticipat sau de urmat. Nu demult, compania a făcut o declarație prin care a anunțat că va la...
Câteva detalii despre Samsung Galaxy Note 9 Nu știu cum simțiți voi trecerea timpului, dar parcă ieri discutam despre Samsung Galaxy Note 4. Iată-ne puși în situația să aducem în prim plan detal...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here