SHARE

Cea mai buna hartie igienica

Trebuie sa spun inca din start ca ma refer la ideea de calitate intr-o tara in care niciodata calitatea nu a contat. Venim dupa 25 de ani de libertate pe care fiecare a inteles-o cum a dorit, insa nu si-a schimbat nimeni prea mult mentalitatea aia comunista care ne invata la mult si ieftin. Aveam speranta ca se va produce schimbarea de mentalitate, insa se pare ca e prea devreme sa ne gandim la asa ceva. E prea devreme sa credem ca tinerii vor gandi occidental atata timp cat au niste parinti obisnuiti cu comunismul si cu ideile sale. Parintii isi invata copiii multe lucruri bune, insa din pacate le transmit si aceasta mentalitate.

De ce sa vrei calitate chiar si in ceea ce priveste o simpla hartie igienica?

Pai e destul de simplu, ce rost are sa traim o viata anosta in care ne bucuram doar de lucruri slabe calitativ? Trebuie sa incercam de toate si ma leg de hartia igienica pentru ca am fost saptamana trecuta pe la Carrefour unde am vazut o chestie destul de intersanta, insa pe alta parte destul de banala. Ei bine, toata lumea cumpara hartie igienica ieftina, nici nu se uita la rafturile in care exista hartie igienica de calitate. Problema este ca se cam pacalesc si prefera sa ramana asa pacaliti in loc sa ridice ochii din pamant.

Cum te pacalesti cu hartia igienica de proasta calitate?

Ei bine, hartia igienica este la metru si probabil o sa observati ca hartia igienica ieftina nu are prea multi metri intr-un sul. Ne multumim sa o cumparam pentru ca este ieftina, insa se termina mai repede. Care este avantajul aici ca nu inteleg? Ai doua variante, ori cumperi hartie igienica de calitate din hipermarketuri, ori de pe internet, de pe www.hartia-igienica.ro.

De ce sa cumperi hartie igienica de pe www.hartia-igienica.ro

Desi foarte multi cumpara din magazine, exista oameni care isi fac cumparaturile si pe internet. Poate ca nu avem timp mereu sa mergem pe la magazine si sa stam la coada zeci de minute doar pentru a ne plati produsele, asa ca oamenii incep sa se reorienteze catre online. In primul rand iesi mai ieftin si cumperi si lucruri de calitate. Recomand www.hartia-igienica.ro tuturor celor care isi doresc un lucru de calitate dar si celor care au hoteluri, pensiuni, restaurante. Clientii trebuie multumiti din toate punctele de vedere.

Articole Recomandate

Cât de mult contează prețul atunci când ai nevoie de foraje puțuri de mare adânc... Puțurile săpate la mare adâncime deși sunt mai costisitoare, aduc după sine o apă de foarte bună calitate. De asemenea, aceste foraje sunt oarecum imp...
Câți bani poți face cu o investiție în Ethereum? Investițiile în Ethereum (una dintre cele mai importante monede virtuale  din lumea crypto) sunt pe val. Chiar dacă nu discutăm despre Bitcoin, despre...
Cum trebuie să fie buchetul de trandafiri perfect? Atunci când vrei să faci impresie bună dăruind flori, cu siguranță începi să cauți într-o florărie online cel mai frumos buchet de trandafiri. De ce î...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here