Home Diverse Cel mai bun medic dentist il gasiti pe drserban.ro

Cel mai bun medic dentist il gasiti pe drserban.ro

1283
0

Uneori duci o adevarata lupta pentru a identifica cu acuratete cel mai bun medic dentist. Medicina dentara in Romania din pacate a capatat o aura de business. Medicii sunt mai degraba interesati sa lucreze cat mai scump in loc sa se gandeasca la tara in care de fapt traiesc. Serviciile stomatologice nu sunt asigurate de CASS si drept, urmare, orice interventie pe care trebuie sa o avem, o platim din propriul buzunar. Medicina dentara a fost intotdeauna scumpa, insa in ultimii ani parca au inceput sa se mareasca preturile din ce in ce mai mult pana cand astazi, abia ne putem atinge de tratamente.

Exista un medic stomatolog ieftin si bun?

Ei bine, eu nu credeam asta, insa se pare ca exista. Nu toti se gandes doar la bani si astazi o sa va dau exemplul lui drserban.ro. Este unul dintre putinii medici care se gandeste mai mult la binele pacientilor si mai putin la buzunarele proprii. Eu unul sunt din Severin si pot spune ca a fost mai ieftin sa ma tratez la el de cat in Severin si nu are rost sa mai fac comparatie intre aparatura pe care o aveau cabinetele cu pricina. Cel din Severin este echipat ca la 1900 toamna si cel din Bucuresti este ultramodern. Imi plac oamenii care si investesc in aparatura, e dovada ca ceea ce fac fac cu pasiune.

Nu am fost niciodata de acord cu oamenii ce-ti cer bani multi pentru niste servicii de proasta calitate si asa ceva intalnesti numai in orasele din provincie, mici si slab industrializate, cu putine cabinete stomatologice si cu cetateni care nu prea au intre ce si ce sa aleaga. Sunt nevoiti sa aleaga din 5 solutii rele pe cea mai buna dintre ele. In fine, cred ca ati inteles ideea de baza.

Cat traim trebuie sa cautam continuu solutii pentru a avea parte de cel mai bun standard calitate-pret in ceea ce priveste serviciile stomatologice. E un sector care mai trebuie polisat putin intrucat nu exista deocamdata destula ordine si disciplina astfel incat sa iti dai seama de la inceput cine ce stie sa faca si cu ce aparatura. Exemplul drserban.ro vorbeste de la sine, un cabinet cu portofoliu de clienti, poze si marturii cat se poate de adevarate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here