Home Editorial Folia pentru touch necesitate sau bani dati degeaba?

Folia pentru touch necesitate sau bani dati degeaba?

1990
0

De cand au aparut aceste telefoane super inteligente numite smartphone, cu display cu touchscreen, cu totii am constatat o problema cu ele: sticla. Da, aproape toate aceste telefoane au un touchscreen din sticla care se zgarie si se sparge cand iti e lumea mai draga. Intrebarea mea este urmatoarea: este necesara folia pentru display sau sunt doar niste bani dati degeaba?

Din punctul meu de vedere depinde foarte mult de telefon. Eu de exemplu am un Samsung Galaxy Grand Neo i9060 Dual Sim Samsung Galaxy J6 2018 pe care nu am tinut niciodata folie. Il am de  5 luni si nu s-a zgariat absolut deloc. Din acest motiv, pentru acest motiv, folia pentru touch in cazul meu este absolut inutila. Exista intr-adevar telefoane care au o sticla foarte slab calitativa si poate o folie de calitate ajuta pana la un anumit punct.

Sunt impotriva foliei pentru touch deoarece gandesc simplu: cat de mult poate sa protejeze o bucata de plastic touch-ul acelui telefon? Cine nu are grija de telefon il va zgaria indiferent cate folii ii pune. E simplu: ori il protejezi ori nu, protectia trebuie sa plece in primul rand de la modul nostru de a gandi, nu de la folie. Gata, ii punem folie si scapam de zgarieturi pe viata… No Way!… Touch-ul se zgarie cu tot cu folie daca nu esti preventiv si atent cu telefonul.

Mi se pare uneori si un obicei taranesc acesta cu folia pe touch. Imi aduce aminte de Nelu Curca din La Bloc atunci cand isi cumpara canapele noi. Sta cu ele ambalate in folie de frica sa nu le uzeze. Aici intervine si modul nostru de a gandi: ne cumparam telefon ca sa il folosim sau ca sa il tinem de inventar, de bibelou sau de expozitie?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here