SHARE

De vreo câteva zile mă sună fel de fel de numere ciudate dar asemănătoare, de genul +27510071565 sau +27510071050 sau +27510071007. Evident, răspund și nu se întâmplă nimic, sunt înapoi și-mi răspunde o domnișoară care vorbește arabă. Pentru că nebunia și ridicolul își atinseseră apogeul, am fost nevoit să caut o soluție pentru chestia asta, întrucât abia mai puteam să folosesc telefonul.

Oamenii ăștia sunau ca dezaxații de 30 de ori pe zi, de câteva ori pe oră. La un simplu search pe net, 002751007 pare să fie o capcană de cost suplimentar, însă nu o înțeleg. Eu când am sunat înapoi m-au taxat cu vreo 20 de cenți/minut. Ca orice om care are probleme de genul, am sunat și eu la cei de la Digi (de la ei am abonament) să-i întreb care-i treaba cu numerele astea, dacă le pot bloca sau ceva de genul.

Evident, după ce am tastat de am înnebunit până să ajung la un operator RDS-RCS, răspunsul lor a fost simplu: mergeți la poliție, noi nu avem cum să blocăm acele numere. Cu alte cuvinte, „marș acasă”.

Știm cu toții că poliția nu funcționează în țara asta cu atât mai mult pentru asemenea cazuri. Te duci, faci plângere și rămâne să te anunțe ei ce și cum, și clar nu te mai caută nimeni niciodată.

Soluția a venit de la o aplicație numită Call Blocker unde poți bloca anumite numere de telefon care încep cu un anumit grup de cifre. Așadar, dacă vă mai loviți de idioțenia asta de situație, asta e singura soluție. Vedeți mai jos registrul de apeluri blocate, cam așa arată nebunia, schizofrenia și ridicolul, toate trei la un loc. 17 apeluri blocate într-o singură zi.

Însă, iată că după prima zi de Call Blocker oamenii au renunțat să mai sune. Problemă rezolvată.

Articole Recomandate

TOP 8 telefoane de clasă medie – august 2018 Numesc telefoane de clasă medie, acele dispozitive Android care costă sub 1000 de lei, mai bine zis pe cele care au un preț cuprins între 500 și 1000 ...
VARĂ INCENDIARĂ – TOP TELEFOANE SUB 500 DE LEI (buget de avarie) Avem parte de o vară incendiară, așa că e momentul să facem și un top incendiar cu telefoane mobile sub 500 de lei. Evident, este un top de mega buget...
Ce așteptări trebuie să ai de la un telefon Android de 1000 de lei? Un smartphone Android care costă 1000 de lei este departe de tot ceea ce înseamnă performanță uluitoare. Discutăm despre niște dispozitive de clasă me...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here