Home Diverse Cum alegi medicul ginecolog pentru o consultație

Cum alegi medicul ginecolog pentru o consultație

1795
1
medicul ginecolog

De multe ori femeile au o oarecare reținere în a merge la ginecolog pentru că avem mereu prejudecăți ciudate ce ne despart de mentalitatea occidentală destul de mult, mentalitate pe care ne-o dorim însă cu mare ardoare. O simplă programare la medicul ginecolog poate să fie o problemă destul de delicată pentru multe dintre femei astfel că, în cele ce urmează, o să discutăm puțin despre cum poți alege medicul care să te consulte fără să mai simți acea jenă  specifică și oarecum normală.

Cum alegi medicul ginecolog atunci când ai nevoie de o consultație

  1. Sună-și prietenele și întreabă-le dacă ele au fost recent la asemenea consultații. Dacă au fost, ia-le cu tine la același medic la care au fost și ele. Te va ajuta destul de mult să treci peste acel impact psihologic, imposibil de gestionat pentru unele dintre femei.
  2. Optează pentru o consultație la o clinică privată. Atunci când vine vorba de clinicile private, acestea au alt mod de abordare, special orientat către femeile timide și rușinoase. De asemenea, există posibilitatea de a alege o femeie medic, găsești o serie de asemenea medici pe http://www.consultaclick.ro.
  3. Citește pe net dinainte ce presupune o consultație ginecologică dacă este prima la care te duci. Foarte multe femei se tem degeaba de o consultație de genul acesta și din păcate nu se informează dinainte. Capeți curaj atunci când știi exact despre ce este vorba.

Deși sunt 3 sfaturi destul de elementare sunt sigur că unora va prinde bine. Vizita la medicul ginecolog nu este cea mai plăcută consultație după cum spuneam mai sus și asta din cauza mentalității pe care noi românii o avem. Nu suntem obișnuiți în primul rând cu vizita la medic fără să fim bolnavi, lucru la care avem de umblat serios în următorii 10 ani.

Alegerea medicului ginecolog în România este specifică nivelului societății. Poate vom ajunge și noi să avem o mentalitate occidentală peste ceva ani, astfel încât problemele de sănătate să nu mai ridice asemenea timidități, astfel încât oamenii să poată intra la orice fel de consultație fără jenă sau rușine.

1 COMMENT

  1. MAJORITATEA FEMEILOR NU MERG LA CONSULTATIE DEOARECE GINECOLOGII DIN TARA ASTA NU PERMIT PARTENERILOR SA INTRE LA CONSULTATIE….SOTIA MEA NU MERGE FARA MINE NICI LA TESTUL BABES- PAPANICOLAU….SPUNE CA SE SIMTE RELAXATA SI IN SIGURANTA DOAR ATUNCI CIND SINT SI EU LINGA MASA DE CONSULTATIE….DOMNILOR GINECOLOGI, SINTEM IN SECOLUL XXI….FITI MAI DESTUPATI LA MINTE….ADOPTATI O GINDIRE MAI MODERNA….NU MAI DECIDETI IN LOCUL NOSTRU CA SI CUM NOI AM FI OLIGOFRENI ….PARTENERELE NOASTRE AU NEVOIE DE NOI IN ASTFEL DE IMPREJURARI….CA SA NU MAI VORBESC DE NASTERE….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here