Home Editorial Cu ce beneficii mai vin abonamentele în era PrePay?

Cu ce beneficii mai vin abonamentele în era PrePay?

297
0

Trăim niște vremuri în care asistăm la o migrare masivă din zona de abonamente în zona cartelelor PrePay. Se întâmplă acest lucru din mai multe motive, pornind de la ofertele neatractive pe parte de voce-internet, coroborate cu ideea de a sta legat de un operator timp de 24 de luni prin intermediul unui contract, contract la care nu poți renunța cu una cu două fără să plătești anumite penalități. Ei bine, în acest context, există oare motive să mai mergi în 2023 spre zona de abonamente, mai există beneficii care să te facă să optezi pentru abonamente?

Cu ce beneficii mai vin abonamentele în era PrePay?

  1. Telefoanele în rate. Încă există foarte mulți amatori de telefoane scumpe care nu-și permit să și le cumpere cu banii jos, cash, așa că sunt dispuși să facă rate la Orange, Vodafone, Telekom sau Digi din moment ce și se promite un preț mult mai bun pentru telefon decât dacă l-ar cumpăra cu cash.
  2. Telefoanele la prețuri preferențiale. Este singura metodă prin care companiile de telecomunicații mai reușesc să atragă clienți, cu prețuri preferențiale la telefoanele mobile, în special la fidelizare, atunci când se împlinesc cele 24 de luni de abonament și compania dorește prelungirea cu încă 24 de luni.
  3. Valabilitate extinsă pentru beneficii. La cartelă din păcate beneficiile expiră înainte de 30-31 de zile câte are o lună calendaristică, în cazul în care este vorba despre reîncărcări PrePay de 5, 6, 7 euro, de valori mici. La Vodafone spre exemplu există cartele PrePay care expiră și după 21 de zile ceea ce nu-i chiar în regulă.
  4. Abonamente la prețuri reduse. Mereu există oferte pentru abonamente la toate companiile de telecomunicații, mereu abonamentele de valori mai mari, de 20 de euro și peste vor fi reduse periodic, în speranța că vor apărea potențiali clienți interesați de aceste oferte.
  5. Roaming la prețuri mici. La cartele nu prea vezi roaming inclus la valori de sub 10 euro, în schimb la abonamente companiile de telecomunicații oferă câțiva GB, ceea ce pentru mulți dintre noi care călătorim sporadic sunt mai mult decât suficienți.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here