SHARE

Cred ca nu exista copil care sa nu fi fost vreodata fascinat de camioane sau macarale. De fapt, foarte multi copii cand sunt micuti spun ca atunci cand vor fi mari se vor face macaragii, soferi de camion, politisti, medici si asa mai departe. Construction Crew este un joculet destul de bine pus la punct, capabil sa te tina ocupa ore bune chiar daca nu esti copil.

Interfata este destul de simpla la prima privire, exista aproximativ 75 de nivele in care nu faci altceva de cat sa te joci cu utilaje disponibile pe santier. La inceput detii un numar limitat de vehicule in cele 4 lumi ale jocului, insa pe masura ce avansezi, treptat, primesti vehicule noi. Este genul de joc ce devine din ce in ce mai dificil pe masura ce avansezi.

Construction1

Grafica este acolo unde trebuie, masinariile par cat se poate de bine puse la punct, nimic nu pare lucrat in pripa. Calitatea designului este unui dintre atuurile jocului ceea ce il face in mod direct foarte prietenos pentru cei mici. Stiti cu sumt copii, au o atentie la detalii iesita din comun chiar daca nimeni nu se asteapta la varsta lor la asa ceva.

Controalele sunt destul de simple. Imi aduc aminte de old schoold Nintendo. Cu cele doua butoane din partea din stanga controlezi vehiculul inainte si inapoi, iar joystick-ul virtual din partea dreapta se ocupa cu manevrarea cupelor de excavator, buldozer, macara si asa mai departe.

Construction3

Despre pret putem spune un singur lucru: este un joc gratuit, dar daca vrei sa scapi de reclamele sacaitoare va trebui sa scoti ceva euro din buzunar. In concluzie: Construction Crew este unul dintre cele mai frumoase jocuri Android pe care am avut ocazia sa il joc de cand sunt in domeniul Android, te tine ocupat, are grafica buna. Numai avantaje asa ca spor la joc!

 

Constrution2

Articole Recomandate

Table Tennis Touch – unul dintre cele mai bune jocuri Android ale anului 2... Am jucat într-una Table Tennis Touch pe final de an, atunci am descoperit eu minunăția asta de joculeț care este capabil să ofere adrenalină și specta...
TOP 5 jocuri de car parking Nu știu vouă, însă mie îmi plac la nebunie jocurile Android cu mașini pe care trebuie să te chinui mai mult sau mai puțin să le parchezi în zone care ...
3 jocuri anti stres extraordinare În societatea modernă, există zile în care stresul atinge cote maxime. Avem parte de stres acasă, în trafic, la joburile din ce în ce mai instabile și...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here